Gülay Uygun’a “Konuşmayacaksın” Diye Bağırdılar!

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümünü araştıran Müge Anlı, Ümitcan Uygun ismi ile karşılaşmıştı. Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı pavyonlarda çalıştırdığı ve parasını aldığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz hafta sonu ise Ümitcan Uygun’un annesi şüpheli bir şekilde öldü. Bir kadın Gülay Uygun’u gördüğünü ve bir erkeğin Gülay Uygun’a konuşmayacaksın diye bağırdığını anlattı.

Gülay Uygun
Gülay Uygun

Müge Anlı Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümünü araştırırken, bir şüpheli ölüm daha gerçekleşti. Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı Ümitcan Uygun’un annesi ölü olarak bulundu. İntihar ettiği iddia edilen Gülay Uygun’un şüpheli ölümünü de araştıran Müge Anlı’ya bağlanan bir kadın, Ankara Bağlum’da bulunan mesire alanına akrabaları ile birlikte gittiğini ve kendilerinin yanına sonradan ailenin avukatı olduğunu öğrendiği kişinin yaklaşıp, bir fotoğraf göstererek “bu kadını gördünüz mü? sarışın bir bayan gördünüz mü?” diye sorduğunu söyledi. Mesire alanında içeri doğru ilerleyen kadın ve yanındakiler , 15 dakika sonra Gülay Uygun’u beyaz bir arabaya binerken gördüğünü söyledi. Gülay Uygun’a bir kişinin “Konuşmayacaksın, Konuşmayacaksın, Konuşmayacaksın” şeklinde bağırdığını söyledi.

Gülay Uygun’a “Konuşmayacaksın” şeklinde bağırıldığını gören kadın şunları söyledi;

“Biz Keçiören’e misafir olarak gelmiştik. 13:30-15:30 arasıydı saat. Parka girdiğimizde bir beyefendi geldi yanımıza. Ama ben bunun ilk başta avukat beyefendi olduğunu bilmiyordum. Bayanın resmini göstererek bu hanımefendiyi gördünüz mü? sarışın bir bayan gördünüz mü? dedi. Bizde yok görmedik çünkü daha yeni giriş yapmıştık mesire alanına. Sonra devam ettik biraz daha aşağıda hanımefendiyi gördüm. Yanında bir beyefendi ile beraber konuşuyorlardı. 20-30 belki de 30-40 metre mesafeden beyefendi böyle agresif bir şekilde “Konuşma Konuşmayacaksın Konuşmayacaksın dedi. O şekilde konuşa konuşa arabaya bindiler. Arabanın arka tarafına beyaz bir arabaya bindiler”

Gülay Uygun’un Gören Kadın

Gülay Uygun Kilolu ve Bıyıklı Bir Kişi İle Görüldü!

Gülay Uygun’u gören kadın Uygun’un arabanın arkasına kilolu ve bıyıklı bir kişi ile bindiğini de söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et