Gülay Uygun Öldürüldü Mü? Gülay Uygun’un Ölümü İntihar Mı?

Tüm Türkiye Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne ilişkin daha önce genç kıza şiddet uygulayıp sosyal medyadan canlı yayın yapan Ümitcan Uygun’un annesinin ölümünü konuşuyor. Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun, Gülay Uygun’un intihar ettiğini söylerken, sosyal medyada Gülay Uygun’un cinayete kurban gitmiş olabileceği konuşuluyor. Peki Gülay Uygun Öldürüldü mü?, Gülay Uygun İntihar mı Etti?, Gülay Uygun Nasıl Bulundu?

Ümitcan Uygun, Gülay Uygun, Durak Uygun
Ümitcan Uygun, Gülay Uygun, Durak Uygun

Aleyna Çakır’ı bayıltana kadar dövüp sosyal medyadan canlı yayın yapan Ümitcan Uygun’un annesinin intihar ettiği iddia edildi. Aleyna Çakır’ın da intihar ettiği söylenmişti. Fakat Aleyna Çakır’ın boyun kemiklerinde kırık olmadığı öğrenilmiştir. Gülay Uygun’un ise silahla intihar ettiği söyleniyor. Olay ile ilgili Müge Anlı’yı suçlayan Ümitcan Uygun, babası ve avukatları ayrıca Gülay Uygun’a iftira atıldığını söylediler.

Görüntüler Sosyal Medyadan Paylaşıldı!

Gülay Uygun’un ölümüne ilişkin 48 yaşında ki kadının cansız bedeninin fotoğrafı instagram üzerinde yayınlandı. Kim tarafından yayınlandığı bilinmeyen fotoğraflarda Gülay Uygun’un ayağında ayakkabısının teki olmaması ve çenesinde maske olması da dikkat çekti.

Gülay Uygun Öldürüldü mü?

Sosyal medyada insanlar Gülay Uygun’un öldürüldüğünü düşündüklerini ve nedenlerini paylaştılar. Gülay Uygun’un Ümitcan Uygun ve babası tarafından öldürüldüğünü iddia edenler gerekçe olarak Ümitcan Uygun ve babasının rahat tavırlarını, Gülay Uygun’un alışveriş yapmasını, Gülay Uygun’un çenesinde maske olmasını ve ayakkabısının tekinin ayağında olmamasını gösterdiler. Ek olarak Ümitcan Uygun’un babasının aşırı alkollü olması ve ayakta durmakta zorluk çektiği görülürken, soğukkanlı ve sakin tavırlar sergilemeleri şaşırttı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et