Görkem Sertaç Göçmen’in Suç Karnesi Tüyler Ürpertti!

Görkem Sertaç Göçmen’in İşlediği Suçlar Dudak Uçuklattı!

Görkem Sertaç Göçmen İstanbul Bakırköy’de 6 Eylül 2018’de kız arkadaşını darp etmiş ardından kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine aracını sürerek 9 kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Görkem Sertaç Göçmen’in aynı gün yakınlarda olan evine gidip balkondan aşağıdakilere pompalı tüfekle ateş etmiş ve bir kişinin daha yaralanmasına neden olmuştu. Fakat Görkem Sertaç Göçmen’in suç karnesi bununla sınırlı değil. Görkem Sertaç Göçmen’in hakaret, tehdit ve darp gibi çeşitli suçlardan sabıkası bulunuyor. Annesinin hakim ve babasının savcı olması da şaşırtan diğer unsurlardan…

Görkem Sertaç Göçmen’in Suçları

İşte Görkem Sertaç Göçmen’in Suç Karnesi…

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşı A.A.’yı darp eden kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürerek 6 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen, 6 Ocak tarihinde yargılandığı davada tahliye oldu. Fakat Görkem Sertaç Göçmen’in suç karnesinde ise daha çok suç var. Hakim annenin ve savcı babanın oğlu Görkem Sertaç Göçmen, 30 Ocak 2017’de Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi’nde bir hemşireye hakaretten hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Aynı yıl Görkem Sertaç Göçmen’in 10 Şubat 2017’de bir alışveriş merkezinde üniversite öğrencisini yaraladığı iddiasıyla açılan davada ise 6.5 yıl kadar hapsi istenmişti. Göçmen’in olayları ise bununla sınırlı kalmadı. Görkem Sertaç Göçmen, 6 Eylül 2017’de Ataköy’de kavga ettiği kafe işletmecisi ve çalışanlarına hakim-savcı lojmanlarındaki evinden ateş açtığı iddia edilmişti. Göçmen 2 bin 500 TL para cezasına çarptırılmıştı. Fakat bir diğer olayda Göçmen, kız arkadaşının annesi Ş.A.’ya tehdit mesajı attığı gerekçesiyle 5 ay hapis cezasına çarptırılmış, hükmün açıklanması geri bırakılmıştı. Ayrıca Göçmen Bakırköy’deki bir AVM’de restoran çalışanı Kadir Ç.’ye mermi fırlattığı iddiasıyla 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Fakat hükmün açıklanması geri bırakılmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et