Google’a Ulaşılamıyor Türk Telekom Çöktü Mü?

İnternet Çöktü Mü? Türk Telekom Servisleri Çöktü Mü? Google’a Neden Ulaşılamıyor?

Ünlü arama motoru google ve servislerine bir çok kullanıcı erişim sorunu yaşıyor. Arama motorunun ana sayfası ve google maps, drive, gmail, google adsense gibi bir çok servise ulaşım sıkıntıları yaşanıyor. Sorunun Türk Telekom’un çökmesinden kaynaklı olduğu dile getiriliyor. Türkiye’nin bir çok noktasından bu sorun yaşanırken, insanlara internete erşim sağlamakta güçlük çekiyor.

Türk Telekom Çöktü Mü, Türk Telekom Google Erişim Sorunu
Türk Telekom Çöktü Mü, Türk Telekom Google Erişim Sorunu

Çözülmek Bir Yana Sorun Giderek Büyüyor! Diğer Kullanıcılar Bir Sıkıntı Yaşamıyor

İnsanlar Google’ın çöktüğünü zannetsede Google’da hiç bir sorun yok. Erişim probleminin Türk Telekom’dan kaynaklı olduğu belirtiliyor. Diğer servisleri kullanan kullanıcılar ise herhangi bir sorun yaşamıyor. Türk Telekom kullanıcılarının ilettikleri sorunlar genel olarak internet bağlantısı üzerine. Hem mobil hem de sabit internet hatlarında sıkıntılar yaşayan kullanıcılar, sosyal medyadan gelişmeleri aktarmaya devam ediyorlar. Türk Telekom internet sağlayıcılarından saat 15.50 itibariyle yapılan sorun bildirimi sayısı rekor seviyede….

Google Çöktü Mü
Google Çöktü Mü

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et