Gölete Giren Gençler Boğularak Hayatlarını Kaybettiler…!

Bayramın kara haberi Erzurum’dan geldi. Pasinler’de gittikleri piknikte yüzmek için gölete giren iki arkadaştan Uğur Subaşı (18) boğuldu, arkadaşı Arif Erkmen (18) ise kayboldu. Kaybolan gencin cesedine de 1 saat sonra ulaşıldı…!

Erzurum Pasinler’de bugün köydeki bir grup genç, piknik yapmak amacıyla Porsuk Göleti kıyısına gitti. Burada bir süre oturup yanlarında getirdikleri çayı yudumlayarak sohbet eden gençlerden Arif Erkmen ile Uğur Subaşı, göletin karşısına geçmek için suya girdi. Ancak iki genç, bir süre sonra gözden kayboldu.

CESEDİNİ BULDULAR

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. Arama çalışmalarına vatandaşlar da yardım etti. Olayı haber alıp gelen gençlerin yakınları, sinir krizileri geçirdi. Arama çalışmaları uzadıkça gözyaşları sel oldu.

kipler, bir süre sonra Uğur Subaşı’nın cesedini bularak kıyıya çıkardı.

DİĞER GENCİN DE CESEDİNE ULAŞILDI

Yapılan aramalar sonucu kaybolan Arif Erkmen’in cesedine de ulaşıldı. AFAD Müdürlüğü’ne bağlı balık adamlar, Arif Erkmen’in cansız bedenini sudan çıkardı.

Birer saat arayla bulunan Uğur Subaşı ve Ali Erkmen’in cenazeleri, Pasinler Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

 

Göletin dibinin, rüzgarın ve kışın yağan yağmurun dağlardan taşıdığı toprak nedeniyle çamurla kaplı olduğu belirtildi.

ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEKLERDİ

Uğur Subaşı ve Arif Erkmen’in yatılı olarak kaldıkları Erzincan’daki bir liseden mezun olup köylerine geldikleri ve üniversite sınavlarına hazırlandıkları öğrenildi.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et