Gökhan Çıra Kimdir? Futbolcu Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci Evliliği

Gökhan Çıra Kimdir?Gökhan Çıra Kaç Yaşında? Gökhan Çıra Nereli ? Gökhan Çıra Hangi Takımda Oynuyor? Gökhan Çıra Futbolu Bıraktı mı? Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci Evliliği

Futbolcu Gökhan Çıra’ın hayatı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci İle evliliği sonrası daha çok merak edilmeye başlandı. 8 Ekim 2019’da Selin Ciğerci ile hayatını birleştiren Gökhan Çıra Kimdir? Gökhan Çıra Kaç Yaşında? Gökhan Çıra Nereli ? Gökhan Çıra Hangi Takımda Oynuyor? Gökhan Çıra Futbolu Bıraktı mı? tüm sorularınızın cevabı yazımızda.

Gökhan Çıra Kimdir, Futbolcu Gökhan Çıra,
Gökhan Çıra Kimdir, Futbolcu Gökhan Çıra,

Gökhan Çıra Kimdir?

Şu anda Tuzlaspor’da oynayan ve 28 Ekim 2019’da Selin Ciğerci ile hayatını birleştiren, Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 Tokat doğumludur. Futbol hayatına Fatsa Yaşamspor’da başlayan Gökhan Çıra sırasıyla Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör olarak futbolculuk yapmıştır. 23 Yaşında olan Gökhan Çıra,Galatasaray’ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin Euro bedelle transfer edilmiştir.

28 Ekim 2019 Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci Evliliği

Futbolcu Gökhan Çıra 5 yıldır ilişki yaşadığı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde evlenmiştir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et