Genç Çift ve Bebekleri Öldü! Manisa’da Korkunç Kaza!

Manisa’da Korkunç Kaza!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir otomobilin park halindeki tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci kazada genç çift ve bebekleri hayatını kaybetti.

Manisa'da Gen Çift ve Bebekleri Hayatını Kaybetti
Manisa’da Gen Çift ve Bebekleri Hayatını Kaybetti

Genç Çift ve Bebekleri Hayatını Kaybetti

Kaza Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir istikametinde seyir halindeki Cumali Yarıcı (32) yönetiminde ki 45 KB 1212 plakalı otomobil yol kenarında park halindeki 42 GM 842 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Cumali Yarıcı, eşi Hicran Yarıcı (30) ve 1 yaşındaki bebekleri H.Y. olay yerinde feci şekilde can verdi. Yarıcı ailesinin diğer kızları Z.Y. (8) ve H.Y. (7) ise ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı iki çocuk Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede kalbi duran ve tekrar hayata döndürülen Z.Y., Manisa’ya sevk edildi. 

Minik Bebek Annesinin Kucağında Hayatını Kaybetti

Kazada annesinin kucağında bulunan 1 yaşında ki H.Y. annesi Hicran Yarıcı ile birlikte aynı koltukta hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. Feci kazada AKS ekipleri araç içerisinde cenazeleri çıkarırken bölgede trafik ekipleri ve jandarma ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Öte yandan kazada hayatını kaybeden sürücü Cumali Yarıcı’nın Ahmetli Belediyesi personeli olduğu öğrenildi. Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan da acılı haber sonrası Turgutlu Devlet Hastanesine gelerek bilgi aldı. 
Biri bebek 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 çocuğun ağır yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et