Gelmiş Geçmiş En Korkunç Cinayetler…!

En Korkunç Cinayetler

Bir çok cinayet ya tabanca yada bıçakla işlenir ve kurbanın ölmesi dakikalar sürer. Fakat birazdan bahsedeceğimiz cinayetlerde insanın ve insanların işlediği suçlar işkence, tecavüz ve istismarla süren saatler, günler hatta haftalar içeriyor. Eğer bu konularda hassas iseniz bu yazıyı okumayın. Görsellerde ürkünç ve rahatsız edici olabilir. 5 Numaradan başlıyoruz…

5. Numara Linda Sobek

Başarılı bir manken ve fotomodel olan Linda Sobek, bazı erkek dergilerine ve erotik yayınlar için pozlar veriyordu. Bir zamanlar çok ünlü Sobek, bir gece annesine fotoğraf çekimi için dışarıda olacağını ve geç gelebileceğini söyledi. Fakat o gece boyu hiç gelmemesi üzerine annesi şüphelenerek polise haber verdi. Linda Sobek kaybolduğunda henüz 27 yaşında ve kariyerinin zirvesindeydi. 1996 yılının sonlarıydı  ve Sobek’ten 8 gündür haber alınamıyordu. Bir çöp kutusunda fotoğrafları ve ismine kayıtlı aracı bulundu. Daha sonra Kaliforniya’da ki  Angeles Milli Parkı’nda ise cesedi kısmen bulunan Linda Sobek için polis ekipleri araştırmaları ilerletti.

Charles Rathbun adında ki fotoğrafçıya ulaşan polis onu sorguya aldı. Charles Rathbun fotoğraf çekimi esnasında Linda Sobek’e yanlışlıkla araba çarptığını söyledi.

Rathbun ardından panikleyerek cesedini ormana bıraktığını söyledi. Linda’nın cesedi incelemeye alındı fakat araba çarpmasıyla alakalı hiç bir sonuç bulunamadı. Rathburn’un genç kadına bağlayarak işkence ettiği ve daha sonra 45 kalibrelik bir tabanca ile sodomize ettiği söylendi. Rathburn yargılanarak ömür boyu hapse çarptırıldı.

4- Warriena Wright

Warriena Wright, ünlü bir tanışma sitesi olan  Tinder’da  Gable Tostee ile tanıştı. Yeni Zelllanda’lı genç kız ve Tostee 14’üncü katta yer alan bir dairede buluştular. Tostee’ye ait evde gece boyu eğlenip cep telefonu ile yarı çıplak  fotoğraflar çektiren ikili çok eğleniyormuş gibi görünüyordu. Son fotoğraflar ise Warriena Wright’ın yüz ifadesinin değiştiği ve neşesini kaybettiği belli oluyordu.

Gecenin sonunda ise genç kız balkondan düşerek hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Tostee sorgulandı. Görgü şahitleri kızın düşmeden önce kurutulmak için çığlıklar attığını söylese de zengin bir iş adamının oğlu olan Tostee hakkında yapılan araştırmalarda cinayet izine rastlanmadı.

ve bir avukat aracılığı ile serbest kaldı.  Tüm cinayet suçlamalarından aklandı.

3- Reeva Steenkamp

Engelli atlet Oscar Pistorius, sevgililer günü için evine gelen kız arkadaşını “Hırsız” sanarak öldürdüğünü söyledi. Pistorius duruşma sırasında yanlışlıkla vurduğunu söyledi. Banyo’da vurulan genç kadın ile ilgili hırsız neden kendini banyoya kilitlesin diyerek savunma yapan savcı, Model Steenkamp’in kasten öldürüldüğü imasında bulundu. Olay ile ilgili canlandırmalar ve iddialar bulunsa da genç kadının yatakta olmadığını sonradan farkettiğini söyleyen Pistorius protez bacakları olmadığı için kendisini savunmasız hissettiğini söyledi.

Yargılama sonucu ampute (engelli( atlet 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Genç kadının hala açık olan olan twitter hesabında en son tweetini 13 şubat günü attığı ve gayet mutlu paylaşımlar yaptığı görülüyor. Maalesef 14 şubat 2013 günü hayatını kaybetti.

2- Rebecca Aylward

Rebecca Aylward, 15 yaşında ailesi ve çevresindekiler tarafından çok sevilen sevimli bir kızdı. Erkek arkadaşı Joshua Davies’de Rebecca’nın ailesi tarafından ikinci oğulları gibi görülüyordu. İki sevgili çok mutlu gibi görünüyor ve sık sık Rebecca’nın ablasının evinde buluşuyorlardı. Yalnız kimsenin aklına Joshua’nın girdiği bir bahis uğruna Rebecca’yı öldüreceği gelmezdi. Başka bir kız için Rebecca’yı terk eden Joshua bir süre sonra tekrar Rebecca ile buluşmayı teklif etti.

Rebecca, Joshua ve Rebecca’nın Erkek kardeşi

Rebecca yeni kıyafetler alıp, kuaföre gitti ve Joshua ile buluşmak için hazırlandı. Eski erkek arkadaşının bir arkadaşıyla kahvaltı için kendisini öldürmekle iddiaya girdiğinden habersizdi. Arkadaşı ile bahse giren Joshua’nın telefonunda “Sözünde durup Rebecca’yı öldürürsen sana kahvaltı ısmarlarız” yazdığını ve Joshua’nında “bana kahvaltı ısmarlamak zorunda kalabilirsiniz” yazdığı öğrenildi.

Joshua ve Rebecca buluştu. Rebecca’yı ormana götüren Joshua onu boğarak öldürmeye çalıştı, genç kızı ölesiye dövdükten sonra başına taşla defalarca vurarak öldürdü. Daha sonra eve gelerek evde olduğunu kanıtlamak adına sosyal medyadan mesajlar paylaştı. Joshua Davies, Rebecca Alyward’ı öldürmekten 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Onunla iddiaya giren arkadaşı ise azmettirmekle suçlandı. Bu olaydan sonra gençler arasında yaşanan vahşi olaylarla ilgili makaleler ve çok sayıda yazı yazıldı. Aynı zamanda genç kızın öldürülmesi ile ilgili gerçekler bir kitap haline getirildi.

1- Danielle McLaughlin

Danielle McLaughlin, çok sayıda kitabı olan bir gezgin ve yazardı. Facebook sayfasından Hindistan’da gerçekleşen Holi Festivalinden Hindistan Goa’dan ailesine ve arkadaşlarına teşekkürlerini ileten bir yazı yazdı.

O gece Holi Festivalini kutladıktan sonra ertesi gün Danielle, boğulmuş,yüzü kırık bir şişeyle parçalanmış ve defalarca tecavüz edilmiş şekilde bir çiftçi tarafından kilometrelerce uzakta bulundu.

Meşhur baharı kutlama festivali olan Holi festival’ın kanlı bir olayla sonuçlanması Hindistan polisini harekete geçirdi. Olay ile ilgili 15 kişi yakalanırken 1 kişi tutuklandı. Festival’de Danielle’nin yüzünü boyayan kişi olan Vikat Bhagat, yakalandı ve cinayetle suçlandı.

Festivali kutlamak için yüzünü boyayan Danielle’nin öldüğü sırada yüzünde boya olmaması onun başka bir yerde yüzünü yıkadığını gösteriyor. Olay Hindistan Polisi tarafından hala araştırılıyor… Kolunda bulunan dövme ise sanki bir mesaj verir gibi. Dövmede ” Dün Tarih oldu, Yarın ise benim hikayem” yazıyordu. Yazımızı okuduğunuz için teşekkürler devamı için sitemizi takip etmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız ayrıca facebook sayfamızı beğenirseniz daha fazla habere ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler ve Yazılar İçin Tıklayınız…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et