Gece Yıkanmanın 10 Faydası!

Yapılan bir araştırmaya göre insanların % 53’ü sabahları % 47’si ise akşamları banyo yapıyor.Sabahları güne başlamak için duş almanın faydalı olduğunu düşünsek de aslında tam terside mümkün işte gece yıkanmanın faydaları…!

Daha fazla duş keyfi; Sabahları yıkandığınızda daha aceleci davranıp banyo keyfi yapamazsınız. Oysa duşunuzu gece alırsanız uzun uzun yıkanıp sıcak suyun keyfini çok daha fazla çıkarabilirsiniz.

Kahvaltıya vakit;Duşunuzu sabah alırsanız sabah kahvaltınızı geçiştirmek yerine keyifle yapacağınızı düşünün.

Rahat uyku;Gece duş aldığınızda vücudunuz çok rahatlayacak ve siz de çok daha rahat ve huzurlu bir uyku uyuyacaksınız.

Daha fazla uyku;Duşunuzu gece alırsanız sabahları nereden bakarsanız bakın yarım saat daha fazla uyku uyursunuz.Sabahları sürekli 5 dakika daha diye söylendiğimizi düşünürsek gayet mantıklı görünüyor.

Temizlik keyfi;Banyonuzu sabah yapıp koşturmak yerine tertemiz vaziyette yatağa girip bunun uzun uzun keyfini çıkarmanın tadı öyle güzel ki…

Temiz çarşaflar;Günün bütün kirini yatağa taşımak yerine yatağınıza yıkanıp mis gibi girin ve çarşaflarınız daha temiz kalsın.

Daha az telaş;Günlük hayat koşturmacasından yeteri kadar yorulmadınız mı? Buna sabah duş alıp bir yerlere yetişme telaşını eklemeyin.

Rahatlık; Gece duş almak sizi zaman içinde daha rahat ve huzurlu  bir insan haline getirir.sabahları hem duş alıp hemde hazırlanma stresini başkalarına bırakın.

Pamuk gibi olmak;Başınızda havluyla istediğiniz kadar keyif yapabilirsiniz.Üstelik saçınızı istediğiniz zaman kurutup kurutma makinasının sıcaklığıyla yatağa pamuk gibi girersiniz.

Daha az ıslanın;Sabah duş almak beni uyandırıyor diyebilirsiniz.Yüzünüzü yıkamak da aslında aynı etkiyi yapacaktır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et