Gaziantep’te Korkunç Kaza! 15 Kişi Hayatını Kaybetti!

Gaziantep’te yolcu otobüsü, ambulans, itfaiye aracı ve İhlas Haber Ajansı’nın canlı yayın aracına çarptı. Gaziantep Valisi Davut Gül: “3’ü itfaiye, 2’si sağlık personeli, 2 gazeteci olmak üzere toplam 15 kişinin hayatını kaybetti” dedi.

Gaziantep Korkunç Kaza, 15 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Korkunç Kaza, 15 Kişi Hayatını Kaybetti

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracına yolcu otobüsü çarparak devrildi. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı. Kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

15 Kişi Hayatını Kaybetti! 22 Kişi Yaralandı!

Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 2 sağlık personeli ile İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver’in de bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et