Gaga Bulut Öldürüldü Mü? Gaga Bulut Kimdir?

Gaga Bulut Öldürüldü Mü?

Gaga Bulut isimli sosyal medya fenomeni, YouTube kanalı için sokakta çektiği bir videoda erkek çocukları öpüştürdüğü için 17 yıl hapis cezası almıştı. Gerçek ismi Bulut Altuğ olan isim, İzmir’de çocuklara öpüşmeleri için para vermişti. Altuğ’un çektiği videolara daha sonra erişim yasağı getirilirken Gaga Bulut isimli sosyal medya fenomeninin cezaevinde öldürüldüğü iddia edildi. Gaga Bulut’un hapishanede öldürüldüğü iddia edildi. Onlarca kişi sosyal medyada bu iddiayı dillendirdi. 21 yaşındaki ismi öldürülüp öldürülmediği konusunda açıklama avukatından geldi. Avukatı Yavuz Efe Arıcıoğlu instagram hesabından açıklama yaparak Bulut Altuğ’un hayatta olduğu ve sağlığının iyi olduğunu söyledi. Böylece Gaga Bulut’un şişlenmediği, intiharda etmediği ve ölüp ölmediği soruları açıklığı kavuşmuş oldu.

Gaga Bulut Kimdir - Bulut Aktuğ Kimdir - Gaga Bulut Öldürüldü Mü
Gaga Bulut Kimdir – Bulut Aktuğ Kimdir – Gaga Bulut Öldürüldü Mü

Gaga Bulut Kimdir?

Sosyal Medya’da “Gaga Bulut” adını kullanan Bulut Altuğ, Youtube’da yaklaşık 200 bin takipçisi olan 21 yaşında ki bir Youtuber ve Sosyal medya fenomenidir.

Gaga Bulut Öldürüldü Mü
Gaga Bulut Öldürüldü Mü

Bulut Altuğ, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik “cinsel istismara azmettirme” suçundan her mağdur için 8’er yıl ve “müstehcen görüntüleri yaymak” suçundan da 1 yıl olmak üzere 17 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Tutukluluk halinin devamına karar verilen sanığa ayrıca 1000 gün adli para cezası verilirken, bu paranın 20 bin TL’ye çevrilmesine karar verdi. Mahkeme heyeti, diğer sanık F.B.B.’ye de 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik “cinsel istismara azmettirme” suçunda Altuğ’a yardım etmesinden dolayı her mağdur için 4’er yıl olmak üzere toplam 8 yıl hapis cezası verdi. En son olarak cezaevinde olan Bulut Altuğ’un hapishanede öldürüldüğü iddia edildi. Fakat avukatı yaptığı açıklamada müvekkilinnin gayet sağlıklı olduğunu ve yaşadığını söyledi.

Kaynak: https://www.instagram.com/p/B4Dh6tbJ2Q8/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et