Fulya Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Fulya Öztürk ile Umudun Olsun Suncusu Kimdir? Fulya Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boy Kaç? Evli Mi?

Fulya Öztürk’ün sunduğu “Fulya ile Umudun Olsun” adlı program FOX TV’de yayın hayatına başladı. Programın sunucusu Fulyat Öztürk ise insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk Kimdir?, Nereli?, Kaç Yaşında?, Evli Mi?, Boyu Kaç?, Kilosu Kaç?. Hakkında merak ettiğiniz herşeyi sizler için hazırladık.

Fulya Öztürk Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Evli Mi, Biyografisi ve Hayatı
Fulya Öztürk Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Evli Mi, Biyografisi ve Hayatı

Fulya Öztürk Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hayatı ve Biyografisi

Fulya Öztürk, araştırmacı gazeteci, sunucu ve muhabirdir. Şu anda 32 yaşında olan Fulya Öztürk, FOX TV’de Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sunmaktadır. Fulya Öztürk, Adana’nın Seyhan ilçesinde 5 Ocak 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Daha sonra ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Ayrıca meraklıları için Fulya Öztürk, 168cm boyunda ve 54 kilodur. Başarılı sunucu son zamanlarda çokça merak edilmeye başlanmıştır.

Fulya Öztürk ‘ün Boyu Kaç? Kaç Kilo? Evli Mi?

Fulya Öztürk’ün boyu 1.68 cm boyunda ve 54 kilodur. Evli değildir ve Bekardır.

Fulya Öztürk Eğitim Hayatı

İlk öğrenimini ve orta öğretimini Adana Seyhan’da tamamlayan Fulya Öztürk, daha sonra lise öğrenimine ise Gündoğdu Koleji’nde devam etmiştir. Daha sonra 2006 yılında Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümü kazanan Fulya Öztürk İstanbul’da televizyonculuk kariyerine başlamıştır. Eğitimi esnasında Star TV ve CNN Türk gibi kanallarda çeşitli departmanlarda çalışarak tecrübe edinmiştir. Kurgu editörlüğü ve muhabirlik görevlerinde çalışan Öztürk, 2013 yılında birçok ödül kazanmış daha sonra başarı hikayesini TEDx isimili programda anlatmıştır.

Fulya ile Umudun Olsun Programı

Fulya ile Umudun Olsun Programı
Fulya ile Umudun Olsun Programı

FOX TV’de Fulya ile Umudun Olsun adlı realite show programını yayın hayatına başladı. Programın yapımcılığını yıllarca Müge Anlı ile dirsek dirseğe çalışan Kebriye Koç üstlenirken, haber koordinatörlüğünü de Gökhan Bektaş üstleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et