FOX TV’de Fatih Portakal’ın Koltuğuna Oturan Selçuk Tepeli Başarılı Oldu mu? Şaşıracaksınız!

Fatih Portakal’ın Koltuğuna Oturan Selçuk Tepeli Herkesi Üzmüştü ama bir haftanın sonunda Sonuçlar Şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz Günlerde FOX TV’den istifa eden Fatih Portakal’ın yerine geçen Selçuk Tepeli rakiplerini solladı. Sonuçlar herkesi şoka uğrattı. Reytingler çakılacak sanılıyordu. Sonuç bakın ne oldu.

Son günlerin en dikkat çeken Konusu Fatih Portakal’ın ayrılığı ve yerine geçen Selçuk Tepeli.  yayına başladığı günden itibaren reytingler düşecek Fox Ana haber yandaş olacak. Artık FOX Tv’de havuza girecek bundan sonra FOX Tv haber izlemem gibi yorumlar vardı.

Gerek muhalif medyada gerekse muhalefet destekçileri tarafından sürekli bu iddia gündeme getiriliyordu. Hatta Fatih Portakal’ın ayrılığı normal bir ayrılık değil bu bir saray operasyonu Fatih Portakal’ın FOX Tv’den ayrılma karşılığında on milyon dolar aldığını dahi  söyleyenler oldu

Ancak görünen o ki FOX TV’de Fatih Portakal’ın zorla gönderildiği filan yok. Yerine gelen Selçuk Tepeli ondan daha çok ve daha sert muhalefet yapıyor.

Hatta haberler çok daha fazla izlenmeye başlandı.

Reytingler düşecek çakılacak sanılıyordu. Reytinglerde yükseliş devam ediyor. Genel Kanı Selçuk Tepeli reyting alamayacak yönündeydi. Böyle düşünenler şimdilerde üzülüyor kara kara düşünüyor zira Selçuk Tepeli herkesi şaşkına uğrattı..

Son rapor Doğan Şentürk tarafından da doğrulanmış gözüküyor:

Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk “ilk haftanın raporu” notuyla şu tabloyu paylaştı:

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et