FOX Haber’e “Ekrem İmamoğlu” Tepkisi! FOXAHaber…

FOX Ana Haber sunucusu Burak Birsen, Ekrem İmamoğlu’nu eleştirince sosyal medyada büyük tepki çekti. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da olmamasına FOX TV Ana Haber sunucusu Burak Birsen canlı yayında tepki gösterirken bu durum Twitter kullanıcıları tarafından tepki gördü. Kullanıcılar #FOXAhaber etiketi ile yüzlerce tweet attılar.

Burak Birsen, Ekrem İmamoğlu
Burak Birsen, Ekrem İmamoğlu

FOX TV sunucusu Burak Birsen, Ekrem İmamoğlu’nu kuvvetli yağışlar sonrası eleştirince Twitter kullanıcıları tarafından tepki gördü. Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Birsen şunları söyledi;

“Sayın İmamoğlu, siz huzurlusunuz belli ki. İstanbul’da değilsiniz, şu an tatil yapıyorsunuz, keyfiniz yerinde. Ama inanın İstanbullular keyifli bir bayram geçirmiyor. Sizin, görevinizin başında olmanız gerekiyor ama yoksunuz. Şunu merak ettik, kimsenin hakkını yemeyelim, istihbarat şefimiz Fersun Yelken’e sordum, ‘Acaba Ekrem Bey nerede?’ Çünkü İstanbul’da olduğunu düşünüyordum ben de, inanmadım ilk başta. Yardımcısı, İmamoğlu’nun şehir dışında olduğunu söyledi. Yani Ekrem Bey, ailesiyle beraber tatildeymiş, eskiden yaptığı gibi. Eskiden de sel felaketi yaşanırken Bodrum’da tatildeydi, depremzedeleri ziyaret ettikten sonra kayak tatiline gitmişti, karla mücadele edilirken büyükelçilerle görüşmeye gitmişti. Bunları yapmamak lazım.”

Burak Birsen

İşte O Haber;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et