Fırat Tanış Kimdir? Fırat Tanış Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Netflix’te Yayınlanan Türk Yapımı Kulüp Dizisin de Rol Alan Oyuncu, Yönetmen, Beste Yazarı ve Ses Sanatçısı Fırat Tanış Kimdir? Fırat Tanış Kaç Yaşındadır? İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü Mezunu Olan Fırat Tanış Nerelidir? Peki ya Oyuncunun yer aldığı ‘Gelin Tanış Olalım’ Gösterisi Nerede Sergilenecektir?

Fırat Tanış

Fırat Tanış Kimdir?

5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ahıska kökenlidir ve annesi ile babası terzidir. Ailenin en küçüğüdür. Liseyi Mehmet Beyazıd Lisesi’nde okumuş devamında kariyerinin başlangıcı niteliğinde olan İstanbul Devlet Tiyatrosunda öğrenim görmüştür. Mezun olduktan sonra Şehir Tiyatrosunda bir süre görev almış sonraları çeşitli alanlarda çalışmalarını sürdürmeye devam etmiştir. Şimdilerde Netflix dizisi olan Kulüp’te Çelebi karakterine hayat veren Tanış bugüne kadar Geniş Aile, İstanbullu Gelin, Ihlamurlar Altında gibi sevilerek takip edilen bir çok dizi ve filmde rol almış Karınca Kapanı adlı filminin de yönetmenliğini yapmıştır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzisyenlikte yapan Tanış 15 yaşında beste yazmaya başlamıştır. Teoman, Emre Altuğ, Levent Yüksel, Gülay gibi ünlü sanatçılara beste yaptığı bilinmektedir. Mor’üyalar adında bir de albümü vardır.

Fırat Tanış

Gelin Tanış Olalım!

Prof. Dr. Semih Çelenk’in yazarlığını ve yönetmenliğini üstlendiği; Fırat Tanış’ın 11 türkü söyleyip oyunculuğuyla harmanlandığı muazzam gösterisi Gelin Tanış Olalım yakın tarihte Bostancı Gösteri Merkezinde sanat severlerle buluşacağını 703 bin takipçili instagram hesabından duyurdu. Aynı zamanda Fırat Tanış’a sahnede Cem Erdost İleri, Mehmet Taylan Ünal, Sitar Sertaç Şanlı ve Mesut Ulusan enstrümanlarıyla eşlik edeceği de söyleniyor.

Gelin Tanış Olalım

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et