Filiz Akyüz’ün Ölümünde Yasak Aşk İddiası!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde şüpheli bir şekilde doğalgaz patlaması ile hayatını kaybeden Filiz Akyüz’ün İsmail Aydın adlı iş arkadaşı ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Filiz Akyüz Yasak Aşk İddiası
Filiz Akyüz Yasak Aşk İddiası

1 çocuk annesi Filiz Akyüz, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğalgaz patlaması sonucu ağır yaralandı. Yüzde 95 oranında yanan genç kadın hastanede 2 hafta yaşam mücadelesi verdikten sonra hayatını kaybetti. Filiz Akyüz’ün ölümü ile ilgili şüphe çeken birçok durum mevcut iken birde üzerine “yasak aşk” iddiası ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Filiz Akyüz’ün o eve eşi Özkan Akyüz tarafından çağrıldığı sağlık çalışanları tarafından beyan edilirken, Filiz Akyüz’ün mesai arkadaşı İsmail Aydın ile ilişkisi olduğu iddia edildi.

Filiz Akyüz Eşinden Şiddet Görüyordu!

Bugün ise Filiz Akyüz’ün İsmail isimli iş arkadaşı ile mesajlastığı ve aralarında bir yaşak aşk olduğu söylendi. Ayrıca Filiz Akyüz’ün iş arkadaşları da Filiz Akyüz’ün eşinden şiddet gördüğünü iddia etti. Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü Müge Anlı’da araştırılmaya devam ediyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et