Filiz Akyüz Olayının Seyrini Değiştirecek İfade!

24 yaşındaki 1 çocuk annesi Filiz Akyüz’ün doğalgaz patlaması sonrası hayatını kaybettiği olayda önemli bir gelişme yaşandı. Patlamanın yaşandığı daire çok konuşulan ayrıntılardan biri olan dedantörün Özkan Akyüz tarafından değil, itfaiye eri tarafından çıkarıldığı öğrenildi.

Filiz Akyüz'ün Ölümü
Filiz Akyüz’ün Ölümü

Filiz Akyüz’ün şüpheli ölümü ile ilgili araştırmalar sürerken, yeni ve önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Filiz Akyüz’ün o gün o eve neden gittiği araştırılırken, sağlık görevlilerine çocuğu ve eşini görmeye gittiğini söylemişti. Doğalgaz patlaması ile ilgili olay yeri inceleme ekibi tüpün dedantörünün ayrı olduğunu görmüştü. Bu durumu eşi Özkan Akyüz, ben çıkardım diyerek açıklamalarda bulunmuştu. Fakat bugün olay yerine müdahale etmek için giden itfaiye eri Muharrem Demirci konuştu. İtfaiye eri olay yerine gittiğinde tüpün hala gaz kaçırdığını bu yüzden dedantörü kendisinin çıkardığını söyledi. Bu gelişme sonrası olay ile ilgili bit şüpheli durum daha ortaya çıkmış oldu. Bugün ise şüpheli eş Özkan Akyüz’ün kız kardeşi ifadeye çağrıldı.

Filiz Akyüz’den Önce Eve Kim Girdi?

Filiz Akyüz’ün boşanma aşamasında olduğu eşi ile beraber yaşadığı evde doğalgaz patlamasının yaşandığı gün gece 3 sıralarında evin ışığının açıldığı iki görgü tanığı tarafından ifade edildi. Patlama ise öğleden sonra 16:00 sularında gerçekleşmişti. Olay halen araştırılmaya devam ediliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et