Feyyaz Yiğit Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Eşi Kim? Boyu Kaç?

Feyyaz Yiğit son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri. Hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenleri derlediğimiz yazımızda Feyyaz Yiğit Kimdir?, Nereli? Kaç Yaşında? Burcu Ne?, Eşi Kim? Boyu Kaç?, Sedef İnanç Kim? gibi soruların yanıtlarını hazırladık. İşte Feyyaz Yiğit’in Hayatı ve Kariyeri…

Feyyaz Yiğit Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Burcu Ne, Eşi Kim, Boyu Kaç, Sevgilisi Kim
Feyyaz Yiğit Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Burcu Ne, Eşi Kim, Boyu Kaç, Sevgilisi Kim

Feyyaz Yiğit Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Feyyaz Yiğit tam adıyla Feyyaz Yiğit Çakmak, Oyuncu, Müzisyen ve Senarist’tir. 1 Temmuz 1988’de Düzce’de dünyaya gelen Feyyaz Yiğit, şu anda 34 yaşındadır. 1.78 cm boyunda ve ayrıca Feyyaz Yiğit, Yengeç burcudur.

Feyyaz Yiğit Kimdir, Boyu Kaç, Kaç Yaşında
Feyyaz Yiğit Kimdir, Boyu Kaç? , Kaç Yaşında?

Feyyaz Yiğit Boyu Kaç? Eşi Kim?

Feyyaz Yiğit’in boyu kendisi hakkında merak edilen bir diğer soru. Yiğit, 178 cm boyundadır. Bir diğer soru ise eşinin kim olduğu hakkındadır. Feyyaz Yiğit’in eşi Sedaf İnanç’tır. Reklamcı olan Sedef İnanç ile Feyyaz Yiğit Çakmak 25 Eylül 2018 tarihinde evlenmişlerdir.

Feyyaz Yiğit Evli Mi, Feyyaz Yiğit Eşi Kim, Feyyaz Yiğit ve Sedef İnanç
Feyyaz Yiğit Evli Mi, Feyyaz Yiğit Eşi Kim, Feyyaz Yiğit ve Sedef İnanç

Feyyaz Yiğit’in Hayatı ve Kariyeri

Lise öğrenimini Ankara’da Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlayan Feyyaz Yiğit, burada resim eğitimi görmüştür. Daha sonra üniversite yaşamında Hacettepe Üniversitesine gitmiştir. Hacettepe’de Feyyaz Yiğit, Güzel Sanatlar Fakültesinde Grafik alanında eğitim görmüştür. Mezun olduktan sonra bir reklam ajansında çalışmaya başlayan Feyyaz Yiğit, bu dönemde Okan Bayülgen’le tanışmıştır. Okan Bayülgen’in sunduğu Disko Kralı isimli programda içerik üreten ekibin bir parçası olan Feyyaz Yiğit, bu sayede tüm Türkiye tarafından tanınmıştır. Disko Kralı isimli programının orkestrasında gitarist olarak da yer alan Feyyaz Yiğit, sonrasında sinema filmi projelerine imza atmıştır.

Feyyaz Yiğit Gibi, Feyyaz Yiğit Hayatı ve kariyeri
Feyyaz Yiğit Gibi, Feyyaz Yiğit Hayatı ve kariyeri

Feyyaz Yiğit senarist ekibi içerisinde de yer aldığı 2018 yılında çekilen “Ölümlü Dünya” isimli filmde rol almıştır. Bu film ile birde ödüle layık görülen Yiğit, 23’üncüsü düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüllerinde komedi dalında “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” Ödülünü almıştır.

“Cinayet Süsü” Adlı fimlde Dizdar Koşu karakteri ile hafızalara kazınan Feyyaz Yiğit, son olarak Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN adlı platformda yayınlanan “Gibi” adlı dizi ile başarılı bir komedi yapımına imza atmıştır. Ayrıca bu dizide Feyyaz Yiğit, Yapımcı, senarist ve oyuncu olarak görev yapmıştır. Ek olarak Gibi dizisinde Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile birlikte rol almaktadır.

Filmleri ve Dizileri

  • Ölümlü Dünya
  • Cinayet Süsü
  • Menajerimi Ara
  • Gibi

Kitapları

  • Olduğu Kadar
  • Aptal
  • 8-9 Senedir Kendimi İyi Hissetmiyorum

Feyyaz Yiğit’in Instagram Hesabı İse Şöyle;

https://www.instagram.com/feyyazyigit/

Gibi Dizisi Oyuncuları ve Karakteri tüm listesi için aşağıdaki linke tıklayınız…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et