FETÖ’cüler İş Başında ABD’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hedef Aldı

FETÖ’cüler ABD’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’yi hedef aldı Skandal reklam Erdoğan’ı durdurun

Amerika’nın New York’ta bulunan dünyaca ünlü Times Meydanı’nda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan reklamlar yayınlandı. FETÖ propagandası olarak yayınlanan reklamlarda Erdoğan’ın durdurulması istendi.

Türkiye’den kaçan FETÖ’cülerin sığındığı liman olan Amerika’da her geçen gün bir başka skandal daha gündeme geliyor. Ülkenin ve dünyanın en meşhur meydanı olan Times’da, Türkiye ve Erdoğan karşıtı reklamların yayınlanması bir skandal olarak nitelendirildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ’nün lobi faaliyetleri özellikle Amerika’da yoğunlaştı. Darbenin başarısız olma ihtimaline karşı 1 yıl öncesinde başlayan lobi çalışmaları, halkın 15 Temmuz’da verdiği cevabın ardından zirveye ulaştı.

ABD’de, terörist organizasyon mensupları, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhindeki çalışmalarını sürdürüyor.

FETÖ’nün ABD’deki platformlarından olan “Silenced Turkey” oluşumu, New York’un en işlek caddesi Time Square’de yer alan reklam panolarında “Stop Erdoğan” yazdırdı.

Öte yandan Türkiye’yi karalayan asılsız iddialara da yer verilen reklamlarda kendilerini susturulmuş Türkiye savunucuları olarak tanıtan grup, Amerika’da kara propaganda faaliyetlerini sürdürüyor.

Türkiye sevdalılarından karşı atak

Times Meydanı’ndaki skandalın ardından harekete geçen ABD’deki Türkiye sevdalıları, reklam panoları taşıyan araçlara ilan vererek FETÖ, Gülen, PKK’yı durdur mesajları verdi.

Ömer Çelik’ten sert açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD’deki skandalla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

FETÖ Terör Örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir. FETÖ, Türkiye’ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır. Bu ihanet şebekesi, New York’ta “stop Erdoğan” başlıklı yalan dolu ilanlarla Sn Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi.

Bu ihanet şebekesi Türkiye’yi durduramaz, Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz. FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor.

FETÖ terör örgütü Türkiye düşmanı tüm ihanet projelerinin gönüllü kölesidir. Fetö yöneticileri tıpkı PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmandır. Bunların Cumhurbaşkanımıza saldırıları milletimize düşman oldukları içindir.

Cumhurbaşkanımızın arkasında milletimizin iradesi ve desteği var. Fetö’nün arkasında ise Türkiye düşmanı şebekeler var. Fetö ile mücadele milli bir seferberliktir. Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile bu terör ve ihanet şebekesi ile mücadele sonuna kadar sürecektir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et