FETÖ’cü Zekeriya Öz Almanya’da Dayak Yedi!

Suç örgütü FETÖ üyesi Zekeriya Öz Almanya’da bir restoran yemek yerken tanındı. Bunun üzerine bir Türk vatandaşı Zekeriya Öz’e “Utanmadan Geziyorsun musun” diyerek yumrukladı.

Zekeriya Öz
Zekeriya Öz

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’den kaçan FETÖ’cü kumpasçı eski savcı Zekeriya Öz’ün Almanya Speyer kentinde lüks bir hayat yaşadığı ortaya çıkmıştı. Sözcü’den Ali Güven’in haberine göre; Almanya’nın koruyup kolladığı, NATO ve ABD’nin Almanya’daki üslerini açtığı FETÖ, Türkiye’deki kaynakları kesilince Avrupa’da sarsılmaya başladı. Özellikle Almanya’da her kesim Türk’ten FETÖ’ye karşı büyük bir tepki ve nefret var.

FETÖ’cü Zekeriya Öz’ü Yumrukladı!

Zekeriya Öz’ün Almanya Mannheim’da bir restoranda bir Türk tarafından dayak yediği iddia edildi. Meydana yakın bir restorana yanındaki iki işadamı ve iki koruma ile giren Öz’ü tanıyan kişinin, “Utanmadan buralarda geziyor musun?” diye sorup FETÖ’cü savcıyı yumrukladığı öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et