FETÖ Soruşturmasında FETÖ Abisi Meğer Ablasıymış

Başsavcılıktan FETÖ operasyonu! İç çamaşırlı selfie ortaya çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda FETÖ’nün öğrencilerden sorumlu abisinin evde ayna önünde kadın çamaşırlarıyla fotoğraflar çektiği ortaya çıktı.

Yaklaşık 1 yıl önce örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı Ssesbniyle tutuklanan şüpheli M.C.’den elde edilen dijital delillerle yenş bilgilere ulaşıldı. FETÖ’nün 2019 ve 2020 yılları arasında öğrenci yapılanmasına yönelik faaliyetleri deşifre edildi.

Sabah’ın haberine göre;  15 Temmuz darbe girişiminin ardından farklı illerden İstanbul’a üniversitede okumak için gelen öğrencilere FETÖ’ye ait öğrenci evlerinde kalmaları için yönlendirmelerin yapıldığı tespit edildi. Polisin çalışmalarında örgüt evlerinde kalan üniversite öğrencileri tespit edildi. Öğrencilerin firari olduğu zamanlarda saklanmak için “gaybubet evlerinde” saklandıkları yapılan ortaya çıktı.

ÖRGÜT ABİSİNİN İÇ ÇAMAŞIRIYLA SELFİESİ


İstanbul Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada ilginç görüntüler ortaya çıktı. Örgüt abisi olarak biline M.A.’nın çıplak şekilde çekilmiş fotoğraflarıyla birlikte kadın iç çamaşırları giymiş görüntüleri de bulundu.

Soruşturmada 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.Savcı Ufuk Can Gazezoğlu halen FETÖ üyesi olduğu iddia edilen 36 şüpheli hakkında iddianame düzenledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et