Fenerbahçe Farklı Kazandı! Kadıköy’de Gol Şov Yaptı

Maç sonucu:Fenerbahçe 5-2 Gençlerbirliği

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni mağlup ederek iki maç aradan sonra ligde üç puanla tanıştı. Gençlerbirliği ise 4 maç sonra yenildi.

Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 5-2 yendi. Karşılaşmanın başında yenik duruma düşen Fenerbahçe, mücadeleden galip ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe’nin golleri Muriqi (2), Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Kruse’den gelirken, Gençlerbirliği’ninj gollerini Sio ve Stancu kaydetti.

Son iki haftada aldığı iki beraberlikle liderlik yarışında geride kalan Fenerbahçe, taraftarı önünde galip gelerek yara sardı. Fenerbahçe, yenik duruma düştüğü maçı farklı kazanmayı bildi.

Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına geçmesinin ardından çıktığı 4 maçta da mağlubiyet yaşamayan Gençlerbirliği’nin serisi, öne geçtiği maçta Fenerbahçe deplasmanından son buldu.

İki maç aradan sonra üç puanla tanışan Fenerbahçe, puanını 25 yaptı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. 14 puanda kalan Gençlerbirliği ise 13. sırada yer aldı.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI:

2′ Savunma arkasına sızan Rodrigues, kaleci Ertaç ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Ertaç başarılı oldu.

8′ Serdar Aziz’den seken topu ceza sahasında önünde bulan Sio, sol ayağıyla uzak köşeye çok iyi vurdu. Kaleci Altay müdahale edemedi.

9′ Rodrigues, Muriqi’in ara pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Rodrigues’in vuruşu kaleci Ertaç’dan döndü.

14′ Isla’nın sağ kanattan getirdiği topa önce Muriqi iyi bir vuruş yapamadı, ardından uzak köşedeki Rodrigues’in şutu yandan az farkla auta gitti.

23′ Isla’nın sağ kanattan yaptığı ortasında ceza sahasında bomboş kalan Muriqi’in uzak köşeye doğru gönderdiği kafa vuruşu ağları havalandırdı.

32′ Kruse’nin pasıyla topla buluşan Gustavo, ceza sahası dışından kaleyi gördü ve sert vuruşu Ertaç’ın yanından ağlarla buluştu.

34′ Rodrigues’in pasıyla ceza sahasının sol çaprazında kaleciyle karşıya kalan Emre’nin vuruşunu kaleci Ertaç kornere çeldi.

39′ Candeias’tan seken topu önünde bulan Muriqi, önce rakibinden kurtuldu, ardından yaptığı plase vuruşla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı.

47′ Gençlerbirliği’nde Nadir Çiftçi, ceza sahasının sol çaprazında topla buluştu. Uzak köşeye doğru yaptığı vuruşu yandan auta gitti.

49′ Fenerbahçe’de Kruse’nin ceza sahası dışından uzak köşeye doğru çektiği şutunu kaleci Ertaç uzanıp kontrol etti.

67′ Muriqi’in ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Kruse’nin vuruşunu kaleci Ertaç iki hamlede kontrol etti.

74′ Ozan Tufan’ın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Ferdi Kadıoğlu’nun vuruşu direğe de çarpıp ağları havalandırdı.

78′ Ceza yayı üzerinde topla buluşan Stancu’nun vuruşu kaleci Altay’ın müdahalesine rağmen ağları havalandırdı.

87′ Savunma arkasına sızan Rodrigues’in pasıyla topla buluşan Kruse boş kaleye topu gönderdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et