Fatma Uyanık ‘ın Katil Kim ? Nerede ? Müge Anlı

Fatma Uyanık’a Ne Oldu ? Fatma Uyanık Bulundu Mu ? Fatma Uyanık’ın Katili Kim ? Fatma Uyanık İle İlgili Müge Anlı’da Sıcak Gelişme! Kim Gözaltına Alındı ?

Müge Anlı’da geçtiğimiz yıl Konya Karaman’da çalıştığı bahçeden 6 Ekim 2017’de kaybolan 33 yaşında ki Fatma Uyanık’tan bir buçuk yıldır haber alınamıyor. Müge Anlı’ın peşini bırakmadığı olayda geçtiğimiz gün yeni bir gelişme yaşandı.

Fatma Uyanık- Yeni Gelişme Müge Anlı

Fatma Uyanık Kaybolmasıyla İlgili Gözaltı İşlemleri Yapıldı

Annesi ile beraber çalışmak için gittiği bahçeden dönerken “sen git anne ben geleceğim” dedi. Tam 1 yıl 5 ay 29 gündür Fatma Uyanık’tan Haber alınamıyordu. Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Müge Anlı’ın unutmadığı ve göz kalemimle bu olayı makyaj aynama yazdığım dediği olay ile ilgili Karaman Sarıveliler adliyesi önünde yeni bilgiler ortaya çıktı. Olay ile ilgili gözaltılar olduğunu Müge Anlı 4 Nisan 2019’da yayınlanan programında duyurdu.

Vahap Varlı – Müge Anlı Fatma Uyanık Cinayeti

Fatma Uyanık ile İlgili Savcılık Harekete Geçti

Konya Karaman’da kaybolan Fatma Uyanık İle İlgili Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında başta Vahap Varlı olmak üzere bir çok şüpheli vardı. Savcılık tam bir buçuk yıl sonra harekete geçerek Fatma Uyanık kaybı ve muhtemel ölümüyle ilgili gözaltı işlemleri yaptı. Yayında olay ile ilgili soruşturma sürdüğü için detaylı bilgileri veremediğini söyleyen Müge Anlı yayınlayabilecekleri konuları bildireceklerini söyledi.

Fatma Uyanık Cinayeti İle İlgili Tüm Gelişmeler

Bir buçuk yıldır kayıp olan Fatma Uyanık’ın 6 Ekim 2017’de ortadan yok olması ve bir daha haber alınamaması herkesi şüphelendirmişti.  Kaybolan Fatma Uyanık hala bulunamadı. 32 yaşındaki Fatma en son 6 Ekim 2017 tarihinde Karaman’da bağ evinde görülmüştü. 22 Kasım 2017 programında herkes bildiklerini anlattı. Müge Anlı “ya Mehmet Bey yaptı ya da Vahap yaptı. Mehmet Bey, karısını bu şekilde örgütlerse karısı buna ne kadar dayanır?” dedi.

Fatma Uyanık 6 Ekim’de kayboldu ve o günden bugüne Fatma Uyanık hala bulunamadı. 32 yaşındaki Fatma en son 6 Ekim tarihinde Karaman’da bağ evinde görüntülenmişti. Fatma Uyanık bulundu mu? 20 Kasım programında İddiaların odağındaki Vahap Varlı konuşmuştu. Vahap Varlı Röportajı yayınlandı. Varlı, konuşmasına “Üzerimde sürekli bir suçlama var. Bende ne varsa her şey araştırıldı. Elde hiçbir bulgu olmadığı için sürekli uğraşıyorlar. Ben de olayla herhangi bir bağlantımın olmadığının görülmesi için susmayı tercih ettim” cümleleri ile başladı. 22 Kasım programında herkes bildiklerini anlattı. Müge Anlı “ya Mehmet Bey yaptı ya da Vahap yaptı. Mehmet Bey, karısını bu şekilde örgütlese karısı buna ne kadar dayanır?” dedi.

Atilla Bey’de telefon ile bağlandı. Müge Anlı Atilla Bey’e bilerek Vahap’tan uzak durup durmadığını sordu. Atilla Bey, asla öyle bir şey olmadığını belirtti. Yaşanan gelişmelere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI FATMA UYANIK BULUNDU MU?

İddiaların odağındaki Vahap Varlı konuştu. Röportajı yayınlandı. Varlı, konuşmasına “Üzerimde sürekli bir suçlama var. Bende ne varsa her şey araştırıldı. Elde hiçbir bulgu olmadığı için sürekli uğraşıyorlar. Ben de olayla herhangi bir bağlantımın olmadığının görülmesi için susmayı tercih ettim” cümleleri ile başladı. Program muhabiri “aracınızda bir kadın olmadığını ısrarla beyan ettiniz. Sizce Mehmet Dağcı neden böyle bir iddia ortaya attı?” diye sordu.

Mehmet Dağcı’nın neden böyle bir iddia attığı soruldu. Vahap, “Bunun sebebini ben de bilmiyorum. Ama beni suçlamasını, hemen olayın ardından gidip orda Vahap’ı gördüm demesinin bir tesadüf olacağını düşünmüyorum. Ben orda kesinlikle durmuyordum.Tabi ki sonradan farklı bir kişi ordan uzakta bir yerde durduğumu söylemiş olabilirim. Bunu söylememem yayın heyecanından kaynaklıydı.  Neden sürekli Mehmet Dağcı’nın akrabaları tarafından orda durduğum iddia ediliyor?” dedi.  Köprüden neden hızlı geçtiği sorulduğunda Vahap, “O kadar sürekli bir şekilde ordan geçemem. O araç belirli bir hızda gidebilir” dedi. Vahap, bu anlatılanların bir düzen olduğunu düşündüğünü belirtti.

VAHAP VARLI MI KAÇIRDI?

İki görgü tanığı Fatma Uyanık’ın en son Vahap Varlı’nın kamyonetinde gördüklerini söyledi. Bu iddia ise Mehmet Dağcı tarafından yapıldı. Vahap Varlı ise kendisine yapılan bu iddiaları yalanladı.

MEHMET DAĞCI MI SUÇLU?

Canlı yayında Fatma Uyanık’ın şüpheli kaybolmasında iki kişiye dikkat çekiliyor. Fatma Uyanık’ın kaybolmasından sonra ifade veren Mehmet Dağcı ya da o gün kamyonetle iki kez bağ evinin önünden geçen Vahap Varlı.

ACILI AİLE DAHA FAZLA DAYANAMADI

İstanbul’da bir ayı aşkındır kalan acılı aile daha fazla dayanamayarak Karaman’a geri döndü.

Fatma Uyanık Cinayetinden Vahap Varlı’ya Müebbet Hapis Cezası!

Fatma UyanıkKonya Karaman’da 6 Ekim 2017’de ortadan kaybolmuştu. Genç kadına dair geçen yıllar boyunca herhangi bir ize rastlanamamıştı. Olay günü orada bulunan Vahap VarlıFatma Uyanık’ı aracına aldığını kabul etmişti. Vahap Varlı, Fatma Uyanık’ın araçtan düştüğünü ve durup bakmadığını iddia etmişti. Vahap Varlı, bugün gerçekleşen duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı. ( 12 Mart 2020)

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et