Fatma Uyanık Cinayetinden Vahap Varlı Müebbet Hapis Cezası Aldı!

Fatma Uyanık, Konya Karaman’da 6 Ekim 2017’de ortadan kaybolmuştu. Genç kadına dair geçen yıllar boyunca herhangi bir ize rastlanamamıştı. Olay günü orada bulunan Vahap Varlı, Fatma Uyanık’ı aracına aldığını kabul etmişti. Vahap Varlı, Fatma Uyanık’ın araçtan düştüğünü ve durup bakmadığını iddia etmişti. Vahap Varlı, bugün gerçekleşen duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Fatma Uyanık Cinayeti, Fatma Uyanık, Vahap Varlı, Konya Karaman, Müge Anlı
Fatma Uyanık Cinayeti, Fatma Uyanık, Vahap Varlı, Konya Karaman, Müge Anlı

Vahap Varlı’ya Müebbet Hapis Cezası

Vahap Varlı’ya Fatma Uyanık’ı öldürme suçundan müebbet hapis cezası aldı. Vahap Varlı’ın cezasına olumsuz tutum ve davranışlarından dolayı herhangi bir indirim uygulanmadı.

Vahap Varlı İtiraf Etmişti

Vahap Varlı, Fatma Uyanık’ı aracına aldığını, genç kadının araçtan düştüğünü ve bir daha bakmadığını anlatmıştı. Fakat mahkemede suçunu kabul etmedi ve Fatma Uyanık’ın nerede olduğunu anlatmadı. Yine de sonuç değişmedi. Vahap Varlı, Fatma Uyanık’ı öldürme suçundan müebbet hapis cezası aldı.

Fatma Uyanık Cinayeti!

Fatma Uyanık’ın Konya Karaman’da 6 Ekim 2017’de ortadan kayboldu. 32 yaşındaki Fatma Uyanık, en son 6 Ekim tarihinde Karaman’da bağ evinde görülmüştü. Çalıştığı bahçeden evine gitmek için köylülerin sık tercih ettiği gibi yoldan geçen araçları çevirerek merkeze gidecekti. O tarihten bu yana genç kadının izine rastlanmamıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et