Fatma Öz Kaybında Yeni Gelişmeler! Fatma Öz Bulundu Mu?

Sivas’ın Gürün ilçesinde iki çocuk annesi Fatma Öz, 19 Nisan 2021’de ortadan kayboldu. Bahri Maraşlı adlı evli bir adamla ilişkisi olan Fatma Öz’ün öldürüldüğü düşünülüyor. Müge Anlı’da Fatma Öz’ün kaybında eski eş ve ev sahibi konuştu. Ev sahibi silah sesine benzer bir ses duyduğunu söylerken, eski eşi canlı yayına bağlanarak konuştu.

Fatma Öz Kaybı, Bahri Maraşlı, Fatma Öz, Sivas Gürün, Sivas
Fatma Öz Kaybı, Bahri Maraşlı, Fatma Öz, Sivas Gürün, Sivas

2 Çocuk annesi Fatma Öz, 19 Nisan’da Sivas’ın Gürün ilçesinde beraber yaşadığı evinden kayboldu. Daha sonra evdeki tüm halıların halı yıkamaya verilmesi ise dikkat çekmişti. Fatma Öz’ün akrabaları genç kadını ararken, Fatma Öz’ün eski eşi ve ev sahibi konuştu. Ev sahibi silah sesine benzer bir ses duyduğunu söylerken, eski eşi canlı yayında konuştu.

Bahri Maraşlı Neden İntihara Kalkıştı? Yasemin Hanım’in Olay İle İlgisi Ne?

Fatma Öz kaybı ile ilgili evli sevgilisin görüştüğü kadın Yasemin Hanım konuştu. Yasemin Hanım, Fatma Öz ile ilgili konularda bir şey bilmediğini iddia etti. Fakat Fatma Öz’ün kaybolduğu gün Sivas’a gelmesi ise dikkat çekti. Yasemin Hanım, Fatma Öz ile herhangi bir tanışıklığı olmadığını söyledi. Sonrasında Bahri Maraşlı’ya destek olduğunu ve arkasında olduğunu söyledi. Ayrıca Yasemin Hanım, Fatma Hanım konusunda asla şahit olmadığını, bir şey görüp duymadığını söyledi. Yasemin Hanım, Fatma Hanım ile ilgili Bahri Bey’e gerekli tavsiyeleri verdiğini, polise git dediğini ama Bahri Bey’in biz bulalım dediğini iddia etti.

Fatma Öz’den Hala Haber Yok!

Mehmet Bey çok iyi bildiğini, dün Bahri Bey’in Yasemin Hanım’ı farklı numaradan arayıp tembihlediğini, Bahri Bey’in Yasemin Hanım’ın ve Mahmut Bey’in beraber evi temizlediğini ileri sürdü ve Erdinç, Tuna isimlerini sordu. Mehmet Bey, Yasemin Hanım’ın Sivas’ta akrabaları olduğunu, neden öğretmen evinde kaldığını sorgulayıp öğretmen evini neden apar topar terk ettiğini sordu. Yasemin Hanım, o gün odayı 11’de boşaltması gerektiğini, sabah oğlu ile ilk eşinin kendisini Gürün’den aldığını, saat de 11’i geçtiği için bir günlük daha ödeme yaptığını öne sürdü. Müge Anlı, sevgilisi evde değilse ya ev kazası geçirmiştir ya da komşusundadır diyerek hayatın doğal akışına uymadığını beyan etti. Bahri Maraşlı’ya gidip terminale bakılmayacağını söyledi. Bahri Bey’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve yeniden ifadesinin alınacağı bilgisini verdi. Müge Anlı, Fatma Hanım’dan hiçbir ihbar gelmediğini, normal bir durum olmadığını dile getirdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et