Fatma Öz Kaybında Şüpheli Bahri Maraşlı İntihar Etti!

Sivas’ın gürün ilçesinde Fatma Öz yaklaşık 19 Nisan’da kayboldu. Genç kadının kaybı Müge Anlı’nın programına da konu oldu. Genç kadının Bahri M. ile arasında gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilmişti. Daha sonra tüm şüpheler kendisinin üzerine yönelirken Bahri Maraşlı intihar etme girişiminde bulundu.

Fatma Öz, Bahri M., Sivas Gürün, Fatma Öz Kaybı, Müge Anlı, Bahri M. İntihar Girişimi
Fatma Öz, Bahri M., Sivas Gürün, Fatma Öz Kaybı, Müge Anlı, Bahri M. İntihar Girişimi

Bahri M.’nin Fatma Öz kaybı ile ilgili ifadesi alınarak evinde arama yapıldı. Bahri M. bugün Gürün’ün Kayseri istikameti çıkışında aracının içerisindeyken silahla intihara kalkıştı. Bu girişimle şahsın çene altından giren kurşun elmacık kemiğinden çıktı. Yaralı olarak kendi imkanları ile Gürün Devlet Hastanesine gitti. Gürün Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Bahri M.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Öte yandan Gürün Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan olayda Müge Anlı’ya şüpheli ifadeler vermişti.

Fatma Öz Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aranıyordu!

40 gün önce ortadan kaybolan Fatma Öz, Müge Anlı tarafından aranıyordu. 19 Nisan’da ortadan kaybolan kadından bir daha kimse haber alamazken, aynı gün evin halılarının yıkanmaya verilmesi ise şüpheleri arttırmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et