Sivas’ın gürün ilçesinde Fatma Öz yaklaşık 19 Nisan’da kayboldu. Genç kadının kaybı Müge Anlı’nın programına da konu oldu. Genç kadının Bahri M. ile arasında gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilmişti. Daha sonra tüm şüpheler kendisinin üzerine yönelirken Bahri Maraşlı intihar etme girişiminde bulundu.

Bahri M.’nin Fatma Öz kaybı ile ilgili ifadesi alınarak evinde arama yapıldı. Bahri M. bugün Gürün’ün Kayseri istikameti çıkışında aracının içerisindeyken silahla intihara kalkıştı. Bu girişimle şahsın çene altından giren kurşun elmacık kemiğinden çıktı. Yaralı olarak kendi imkanları ile Gürün Devlet Hastanesine gitti. Gürün Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Bahri M.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Öte yandan Gürün Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan olayda Müge Anlı’ya şüpheli ifadeler vermişti.
Fatma Öz Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aranıyordu!
40 gün önce ortadan kaybolan Fatma Öz, Müge Anlı tarafından aranıyordu. 19 Nisan’da ortadan kaybolan kadından bir daha kimse haber alamazken, aynı gün evin halılarının yıkanmaya verilmesi ise şüpheleri arttırmıştı.