Fatma Öz Cinayetinde Tüm Ayrıntılar Ortaya Çıktı!

Fatma Öz’ün Cesedi Bulundu! Katili Bahri Maraşlı İtiraf Etti!

Müge Anlı tarafından kayıp olarak aranılan Fatma Öz’ün cesedi bulundu. Böylelikle Sivas’ın Gürün ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi Fatma Öz’ün öldürüldüğü ortaya çıktı. Daha sonra 40 yaşında ki kadının nasıl öldürüldüğünün ayrıntıları da birer birer ortaya çıkıyor. Öz cinayeti ile ilgili ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananları derledik. Fatma Öz olayının tüm ayrıntıları haberimizde.

Fatma Öz Cinayeti Müge Anlı, Fatma Öz Nasıl Öldürüldü, Yasemin. D. O.
Fatma Öz Cinayeti Müge Anlı, Fatma Öz Nasıl Öldürüldü, Yasemin. D. O.

Sivas’ın Gürün İlçesinde iki çocuk annesi Fatma Öz 19 Nisan’da ortadan kayboldu. Öz’ün kaybından sonra kendisine ulaşamayan ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına da çıkan endişeli aile, Bahri Maraşlı’dan şüphelendiklerini de dile getirmişti.

Bahri Maraşlı İntihara Kalkışmıştı!

Fatma Öz kaybı ile ilgili araştırmalar sürerken şüphelenilen sevgilisi Bahri Maraşlı polisten kaçarak intihar etmeye çalışmıştı. Bahri M.’nin Fatma Öz kaybı ile ilgili ifadesi alınarak evinde arama yapıldı. Gürün’ün Kayseri istikameti çıkışında aracının içerisindeyken silahla intihara kalkışmıştı. Bu girişimle şahsın çene altından giren kurşun elmacık kemiğinden çıkmıştı ve yaralı olarak kendi imkanları ile Gürün Devlet Hastanesine gitmişti.

Evde ki Halıların Yıkanması…

40 gün önce ortadan kaybolan Fatma Öz, Müge Anlı tarafından aranmaktaydı. 19 Nisan’da ortadan kaybolan kadından bir daha kimse haber alamazken, aynı gün evin halılarının yıkanmaya verilmesi ise şüpheleri arttırmıştı.

Yasemin Hanım’ın Olay ile İlgisi Ne?

Mehmet Bey çok iyi bildiğini, dün Bahri Bey’in Yasemin Hanım’ı farklı numaradan arayıp tembihlediğini, Bahri Bey’in Yasemin Hanım’ın ve Mahmut Bey’in beraber evi temizlediğini ileri sürmüştü. Mehmet Bey, Yasemin Hanım’ın Sivas’ta akrabaları olduğunu, neden öğretmen evinde kaldığını sorgulayıp öğretmen evini neden apar topar terk ettiğini sormuştu. Yasemin Hanım, o gün odayı 11’de boşaltması gerektiğini, sabah oğlu ile ilk eşinin kendisini Gürün’den aldığını söyledi. Anlı, bu durumun hayatın doğal akışına uymadığını söyledi. Bahri Maraşlı’ya gidip terminale bakılmayacağını söyledi. Bahri Bey’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve yeniden ifadesinin alınacağı bilgisini verdi. Müge Anlı, Fatma Hanım’dan hiçbir ihbar gelmediğini, normal bir durum olmadığını dile getirdi.

Fatma Öz Nasıl Öldürüldü?

Tüm şüphelerin odağında ki Bahri Maraşlı Fatma Öz’ü öldürdüğünü itiraf etti. Ayrıca olayı bilmelerine rağmen gizledikleri düşünülen iki süpheli gözaltına alındı. M.F.A ve Yasemin hanım olarak ekranlarda yer alan Y.D.O isimli kadının sorguları tamamlandı. Daha sonra iki süpheli Gürün Adliyesi’ne gönderildi. Ayrıca İki şüpheli daha öncede televizyonlara çıkarak Bahri Maraşlı’yı savunmuşlardı. Maraşlı verdiği ifadelerinde cinayeti itiraf etti. Bahri Maraşlı, evde tartıştığı Fatma Öz’ü konuşmak için aracına bindirdiğini söyledi. Daha sonra Maraşlı, şehitler tepesi yakınlarında Öz’ün kafasına tek el ateş ettiğini söyledi. Daha sonra Maraşlı Öz’ün cesedini araca koyduğunu söyledi. Daha sonra Bahri Maraşlı cesedi Kavak köyü yakınlarında ki bir alana taşlarla gömdüğünü anlattı.

Fatma Öz Nasıl Öldürüldü Fatma Öz Cinayeti Fatma Öz’ün Katili Bahri Maraşlı Cinayet Müge Anlı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et