Fatma Öz Cinayetinde İtiraf Geldi!

Müge Anlı programında araştırılan Fatma Öz’ün kaybında son dakika gelişmesi yaşandı. Evli bir erkekle beraberlik yaşayan 2 çocuk annesi Fatma Öz’den 40 gündür haber alamayan ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Öz’ün kaybında baş şüpheli olan evli sevgilisinin ise bir başka kadınla daha yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Fatma Öz’ün cesedi, Sivas’ın Gürün ilçesi Kavak köyü yakınlarında gömülü olarak bulundu.

Fatma Öz, Bahri M., Sivas Gürün, Fatma Öz Kaybı, Müge Anlı, Bahri M. İntihar Girişimi
Fatma Öz, Bahri M., Sivas Gürün, Fatma Öz Kaybı, Müge Anlı, Bahri M. İntihar Girişimi


Zanlı ve iki kişi hakim karşısında Fatma Öz’ü öldürdüğünü itiraf eden Maraşlı, olayı bilmelerine rağmen gizledikleri düşünülen M.F.A ve Y.D.O isimli kadın Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından Gürün Adliyesi’ne gönderildi. Maraşlı verdiği ifadelerinde cinayeti itiraf etti. Evde tartıştığı Öz’ü konuşmak için aracına bindirdiğini belirten Maraşlı, şehitler tepesi yakınlarında Öz’ün kafasına tek el ateş ettiğini söyledi. Maraşlı daha sonra Öz’ü yeniden araca bindirip Kavak köyü yakınlarındaki boş bir arazide taşlarla gömdüğünü belitti. Maraşlı ayrıca işlediği cinayeti M.F.A. ve Y.D.O. ile paylaştığını da ileri sürdü. Her iki kişi katıldıkları televizyon programında Maraşlı’yı savunmuştu. Zanlı ve diğer iki kişi savcı ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkartılacak

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et