Fatih Portakal’ın Yerine Kim Geçecek? İşte Cevabı…

Fatih Portakal’ın Fox ana haber sunuculuğundan istifasının ardından yerine kimin geçeceği konuşulmaya başlandı. Fatih Portakal’ın yerine ise Selçuk Tepeli’nin geçeceği öğrenildi.

Selçuk Tepeli, Fox Ana Haber Sunucusu, Fatih Portakal'ın Yerine Geçecek
Selçuk Tepeli, Fox Ana Haber Sunucusu, Fatih Portakal’ın Yerine Geçecek

Fatih Portakal’ın istifasının ardından yerine geçecek isim belli oldu. Selçuk Tepeli bundan sonra Fox ana haberi sunacak. Gazeteci Candaş Tolga Işık şunları söyleyerek bu gelişmeyi aktardı.

“Az önce FOX Haber’in başarılı Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’le konuştum, “Fatih Portakal’ın yerine ana haber bültenini artık Selçuk Tepeli sunacak” dedi.”

Fatih Portakal

Selçuk Tepeli Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Selçuk Tepeli, 1974 dogumludur. 46 yaşındadır. Aynı zamanda Selçuk Tepeli nerelidir sorusuna da yanıt aranıyor. Selçuk Tepeli nereli hakkında net bir bilgi bulunmasa da ünlü ismin İstanbul doğumlu olduğu biliniyor. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Selçuk Tepeli, Fransa’da Avrupa Birliği ve yazılı basın yönetimi üstüne yüksek lisans yaptı. Habertürk’ün eski genel yayın yönetmeni olduğu bilinen Selçuk Tepeli; İngilizce, Fransızca ve İspanyolca biliyor.

Selçuk Tepeli daha önce Aktüel Dergisi, Newsweek Dergisi yayın yönetmenliği ve Habertürk yayın danışmanlığı, Habertürk Gazetesi haftasonu ekleri yayın yönetmenliği görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan ile Eksen isimli programı yapan Selçuk Tepeli, Fatih Altaylı’nın görevini bırakmasının ardından Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevini de sürdürdü. Selçuk Tepeli’nin 2020 yılının ocak ayında Habertürk’ten istifa ettiği biliniyordu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et