Fatih Bulut Kimdir? Fatih Bulut Kaç Yaşında? Fatih Bulut Nereli?

Fatih Bulut Kimdir? Fatih Bulut Kaç Yaşında? Fatih Bulut Nereli? “Çok Sevdim Yalan Oldu” Şarkıcısı Fatih Bulut Kim?

Fatih Bulut 1984 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Şu anda 35 yaşında olan Fatih Bulut, 10 kardeşli bir ailede büyümüştür. Evli ve iki çocuğu olan Fatih Bulut, askerliği sırasında babası ölünce askerlikten döndükten sonra çelik kapı ve kaynakçılık gibi çeşitli işlerde çalıştı. Düğünlerde şarkıcılık yapan Fatih Bulut, Netd müzik üzerinden yayınladığı şarkı ile ünlendi. Daha sonra Fatih Bulut, ünlendiği şarkının çalıntı olması ile de gerçek eser sahibi Hüseyin Akan ile birlikte tekrar gündeme geldi.

Fatih Bulut Kimdir, Fatih Bulut Kaç Yaşında, Fatih Bulut Nereli
Fatih Bulut Kimdir, Fatih Bulut Kaç Yaşında, Fatih Bulut Nereli

Aslen Kayserili olan Fatih Bulut, İrem Sak’ın attığı instagram hikayesi ile “Çok Sevdim Yalan Oldu” şarkısını geniş bir kitleye tanıtma fırsatı buldu. Fatih Bulut, 80 Milyon izlenen şarkısı ile tüm Türkiye tarafından tanındı. Fatih Bulut evli ve bir kız bir erkek çocuğu babasıdır. Fatih Bulut’un eşi ve çocukları ile birlikte çekindiği fotoğrafı ise bir programda yayınlandı.

Fatih Bulut Ailesi Eşi Kızı ve Oğlu
Fatih Bulut Ailesi Eşi Kızı ve Oğlu

Fatih Bulut’un “Çok Sevdim Yalan Oldu” Şarkısı Çalıntı Mı?

Fatih Bulut’un meşhur olduğu şarkının aslında Aşık Hüseyin Akan’a ait olduğu ortaya çıktı. Hüseyin Akan, şarkıyı 1987 yılında cezaevinde iken yazdığını söyleyerek eserin gerçek isminin ise “Zalim Geceler” olduğunu ifade etti. Hüseyin Akan, şarkının 2010 yılında yayınlanan Pusula Film tarafından yapımcılığı üstlenen ve TRT ile Kültür Bakanlığının desteği ile yayınlanan ‘Cono Ahmet ve Çocukları’ isimli belgeselde yer aldığını söyledi ve şarkıyı izinsiz alıp kullandığı gerekçesi ise Fatih Bulut hakkında dava açarak yasal işlem başlatacağını beyan etti. Fatih Bulut’un Youtube ve İnstagram’da ünlü olmasının ardından Hüseyin Akan durumu fark etti ve şikayetçi oldu. Fatih Bulut Hüseyin Akan’ı ziyaret ederek özür diledi ve eser üzerinde kazandığı parayı yarı yarıya paylaşacağını söyledi.

Hüseyin Akan - Fatih Bulut
Hüseyin Akan – Fatih Bulut

Hüseyin Akan’dan özür dileyen Fatih Bulut şarkısı ile kazandığı gelirleri şarkının gerçek sahibi Hüseyin Akan paylaşacak.

Hüseyin Akan’a Ait olan ve Fatih Bulut’un Seslendirerek Ünlü Şarkısının Nakaratı ise şöyle;

Geceler geceler yıktı geceler
Geceler geceler zalım geceler

Umudum gecem, gecemde gündüz oldu oldu
Demir mazgallar dört duvar oldu
Demir de kapılar dört duvar oldu

Hüseyin Akan

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et