Fatih Altaylı’dan Fatih Portakal İçin Kaçtı Yorumu!

Fatih Altaylı’dan Fatih Portakal’a kavgada söylenmeyecek sözler: “Mesleğin haysiyetini…” “Bıraktı demekten çok ‘Kaçtı’ demek…” Habertürk yazarı Fatih Altaylı, FOX TV’den ayrılan Fatih Portakal’a yönelik sert sözler söyledi.

FOX TV’de 10 yıldır ana haberi sunan Fatih Portakal’ın dün ayrıldığını açıklaması sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Altaylı, Porkal’a yönelik, “Saygıdeğer bir tavrı oldu. Ancak son hareketini doğru bulmadım. Siyasi değil ama mesleki bir misyon yüklemişti şartlar kendisine. Mesleğin haysiyetini. Bıraktı demekten çok “Kaçtı” demek daha doğru olacaktır” ifadelerini kullandı.

Altaylı yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Fox Haber’den gelen bilgiler, haber yönetiminin bu işten çok da rahatsız olmadığı, Portakal’ın egosundan bir süredir yaka silktikleri yolunda. Bilmiyorum. O kadar tanımam.

Şimdi bizim buradan Selçuk Tepeli ile yola devam edecekler. Selçuk, benden sonra Habertürk gazetesinin yayın yönetmenliği koltuğuna oturmuş, gazete kapandıktan sonra Habertürk TV’nin yayın yönetmenliğine geçmişti.

Birkaç ay önce bu görevi de bırakmış ve Habertürk TV’de sabah programında sunucu yorumcu olarak görev yapmaya başlamıştı. Şimdi daha zor bir göreve gidiyor. Kendisine başarılar diliyoruz.”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et