Fadime Arslan Olayında Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı!

Müge Anlı’da Fadime Arslan’a Yapılan İşkenceler Korku evi gibi şiddetle içiçe yaşanmış

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Yaşananlar kan dondurdu! 88 Yaşındaki Fadime Arslan Öldü mü? Gelin Fidan Arslan ve kaynana Fadime Arslan tarafından öldürüldü mü?

Gelin kaynana arasında sen öldürdün kavgası ve yaşlı kadına yapılan işkence şiddet akıl alır gibi değil böyle bir aile görülmemiştir.Müge Anlı’da hayretler içerisindeyim diyerek bugün ortaya çıkan görüntüleri yayınladı.

 9 çocuk 25 torun sahibi olan Fadime Arslan’ın şüpheli ölümü Müge Anlı programına konu oldu. Vefatından birkaç hafta sonra çıkan görüntülerde Fadime Arslan’ın kendisiyle aynı adı taşıyan gelini tarafından şiddet görmesi “cinayet” şüphelerine neden oldu. Fadime Arslan’ın 2 kızı, damadı ve torunları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

GELİN FİDAN ARSLAN İKİ YILDIR BEN DE ŞİDDET GÖRDÜM, BENİ ÇOCUKLARIMLA TEHDİT ETTİLER

Şiddeti uygulayan Fadime Arslan’ın gelini Fidan Arslan bugün canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak kendisinin de şiddet gördüğünü dile getirdi. 2 yıldır evin gelini olduğunu söyleyen Fidan Arslan, çocuğuyla tehdit edildiğini, kendisini ispat etmek için görüntülerini çektiğini belirtti. Fidan Arslan, ”Kayınvalidem şiddet görüntülerini çektiğim için ‘cinayeti senin işlediğini söyleyeceğim’ diyerek beni tehdit etti. Ben de dayanamayıp bu görüntüleri yaşlı kadının ailesine gönderdim. Ben de 2 yıldır şiddet görüyorum. Kayınvalidem saçlarımı yoluyordu ” dedi.

Yaşlı kadının elindeki işkence izlerini kocasının ve kayınvalidesinin yaptığını söyleyen Fidan Arslan, ”Kayınvalidemin yanı sıra eşim de işe gitmeden önce babannesine şiddet uyguluyordu. Elini bıçakla  yarıyordu” şeklinde konuşarak canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ailenin şimdi tek isteği gelini tarafından feci şekilde dövülen Fadime Arslan’ın ölümüne dair akıllarındaki sorulara bir yanıt alabilmek.

yarıyordu” şeklinde konuşarak canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ailenin şimdi tek isteği gelini tarafından feci şekilde dövülen Fadime Arslan’ın ölümüne dair akıllarındaki sorulara bir yanıt alabilmek.

NELER  OLMUŞTU?

Manisa’nın Selendi ilçesi merkezine 25 kilometre mesafedeki kırsal Rahmanlar Mahallesi’nde, oğlu İdris Arslan ve ailesiyle yaşayan 9 çocuk, 25 torun sahibi Fadime Arslan, 9 Mart’ta yaşamını yitirdi. Son 6 aydır yaşlılığa bağlı sağlık sorunları olduğu, yürüme ve görme güçlüğü gibi sorunları bulunduğu öğrenilen Arslan, Rahmanlar Mahalle mezarlığında toprağa verildi. Arslan’ın ölümünün ardından torunun eşi Fidan Arslan  tarafından çeşitli tarihlerde çekildiği belirlenen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerden Arslan’a gelini Fadime.Arslan. tarafından şiddet uygulanıp, kötü muamelede bulunulduğu belirlendi.

GELİN FADİME ARSLAN ZAMAN ZAMAN KENDİMİ TUTAMAYIP KÖTÜ MUAMELEDE BULUNDUĞUM OLDU

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından jandarma Fadime Arslan’ı gözaltına aldı. Arslan, ifadesinde, 40 yıldır kayınvalidesine kendisinin baktığını belirtip, “Altına kaçırıyor. Bana hakaretler ediyordu. Sinir hastasıyım. Kendimi tutamayıp, kötü muamelede bulunduğum oldu. Gelinim kumpas kurup, bu görüntüleri çekmiş” dedi.Müge Anlı gelin Fadime Arslan’a bakamıyorsan çocuklarına söylersin bu işkenceleri yaparken hiç mi vicdanın sızlamadı vicdanın rahatmı diye sordu.Gelin Fadime arslan vicdanen rahatım demesi üzerine Müge Anlı senin adına kadın olarak utanıyorum dedi.

Fadime Arslan ifadesinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Konuyla ilgili Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, 3 Nisan’da saat 08.00 sıralarında mezarı açılan Arslan’ın cesedi, incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

MÜGE ANLI’NIN ÇİLEDEN ÇIKTIĞI ANLAR

Eltilerin birbirlerini suçlamaları torunların müdahale etmesi her kafadan bir sesin çıkması Müge Anlı’yı çileden çıkardı.’’Önce dinlemesini bileceksiniz dinlemesini bilseydiniz bunların hiçbiri başınıza gelmezdi’’ dedi Karşılıklıu suçlamalar iddialar üzerine müge Anlı 88 yaşındaki Fadime Arslan’ın ölümünde cinayet şüpheleri akla getiriyor.Bu ilgili kişilerin yeniden sorgulanarak gerçeğin ortaya çıkmasında yarar vardır.

ŞEVKİ SÖZEN HOCA YAYINA KATILAN AİLE ÜYELERİNİ UYARDI

Adli Tıp Uzamanı Şevki Sözen bu yaşlı kadın göz göre göre ölüme sürüklenmiştir.Bu görüntüler 88 yaşındaki ölen Fadime arslan’ın ölüme sürüklendiği görülmemektedir.Hiç bir şey yani boğularak öldürülmese dahi bile bile ölüme sürüklendiği gçrülmektedir.

AVUKAT RAHMİ BEY GELİNİN TUTUKLANMASI GEREKİR

Avukat Rahmi Bey savcılık bu görüntüleri dikkate alarak gelin Fadime Arslan’ı tutuklaması gerekir.Burada çeşitli iddialar işkenceler herşey ortada gelinin çocuklarının annelerini savunması akıl alır gibi değil hale benim annemin insan hakları yok mu? Diyor.

BUGÜN GELİN FİDAN ARSLANLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI ÖLEN EBENİN GİYSİLERİNİ GİYEREK OYNADI

Müge Anlı, dün adı geçen torunların ve gelinin de canlı yayında olacağını söyledi. Yeni görüntülerin ortaya çıktığını dile getiren Müge Anlı, yeni görüntülerde Fidan Hanım’ın göbek attığını belirtti. Müge Anlı, videolarda Fidan Hanım’ın hiç sesini çıkarmamasını eleştirerek bu şiddete göz yummuşsun dedi. Fidan Hanım ise video kaydını durduktan sonra dur anne diye söylemde bulunduğunu iddia ederken stüdyoda olan Himmet Bey’in eşi  Cennet Hanım, Fidan Hanım’ın Fadime Hanım’ın kafasına çuval bile geçirdiğini ileri sürdü.Yayına bağlanan pınar hanım bu olayı doğruladı.Müge Anlı şimdiye kadar birçok program yaptım böylesini hiç görmedim diyerek hayretini bildirdi.Fadime Arslanın ölümünden iki hafta sonra ölen Fadime hanımın giysileriye oynamak sevinmek iyi ki öldün der gibi bu ne aymazlıktır.

MANİSA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Manisa Valiliği’nden konuyla ilgili dün yapılan yazılı açıklamada, “04.04.2021 günü ulusal kanallarda yayınlanan haberlerde bahsi geçen Fadime Arslan isimli vatandaşımız 24 gün önce vefat etmiştir. Vefat eden 88 yaşındaki Fadime Arslan’ın ölümden önce gelini 61 yaşındaki gelini Fadime.Arslan. tarafından kötü muameleye maruz kaldığına dair video görüntüleri olması ve doktorun öleni muayene etmeksizin defin belgesi düzenlemesi iddiaları nedeniyle mezarı 03 Nisan 2021 günü saat 08.00’de açılarak, şahsa ait naaş cenaze nakil aracına koyularak gerekli incelemelerin yapılması için İzmir Adli Tıp kurumuna sevk edilmiştir” denildi.

Öte yandan Arslan’a şiddet uygulayıp, kötü muamelede bulunulan Fadime Arslan’ın görüntülerini çektiği ileri sürülen gelini Fidan Arslan’ın (28) bir süre önce birlikte yaşadıkları evden ayrılıp, başka bir eve çıktığı öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et