Ezhel Kimdir? Ömer Sercan İpekçioğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Ezhel Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ömer Sercan İpekçioğlu Kimdir?

“Ezhel” adı ile bilinen ve gerçek adı Ömer Sercan İpekçioğlu, Türk Rap şarkıcısı, müzisyen ve söz yazarıdır. Müziğe yeteneği ile de dikkat çeken Ezhel, bir çok müzik aleti ve enstrüman da çalmaktadır. 1 Temmuz 1990 yılında dünyaya gelen rap şarkıcısı Yengeç burcudur.”Ais Ezhel”, “Ezhel” adını kullanan Ömer Sercan İpekçioğlu hakkında bilmek istediklerini sizler için hazırladık.

EZHEL
Ezhel Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli

Ezhel Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Hayatı ve Biyografisi

Ezhel ismi ile bilinen Ömer Sercan İpekçioğlu, 1,68 boyundadır ve 29 yaşındadır. Ayrıca ünlü Rapçi Ezhel, 1 Temmuz 1990 Ankara doğumludur. Henüz çocukken müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Daha sonra İpekçioğlu, 2008 ve 2011 yılında tek başına çıktığı müzik hayatında adını duyurmaya başlamıştır.

Ezhel
Ezhel

Ezhel gerçek adı ile Ömer Sercan İpekçioğlu, 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı şarkılarla, 2011 yılında ise Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı “Sekiz” adlı şarkı ile ünlü bir isim haline gelmiştir. Ayrıca rap dünyasında bir çok isimle bir araya gelen Ezhel, 2011 yılında Funk’d up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records’u kurarak kariyerinde ilerlemiştir. Ek olarak “Hiphoplife” tarafından desteklenen Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1’inci olarak yeteneğini kanıtlamıştır. Daha sonra Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne “Yaprak Düşerse” şarkısı ile katkıda bulunmuştur. Son olarak 2017 yılında “Ais Ezhel” olan sahne adını sadece “Ezhel” yaparak müzik yaşamına devam etme kararı almıştır.

İlk Albümü “Müptezel”

İlk olarak “Müptezhel” adlı albümünü 2017 yılının Mayıs ayında yayınlandı. Kariyerinde kötü günler de yaşayan “Ezhel”, “Ais Ezhel” ya da Ömer Sercan İpekçioğlu, 24 Mayıs 2018 tarihinde bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştır. Daha sonra bu davadan 19 Haziran 2018 tarihinde beraat etmiştir.

YouTube’da milyonlarca izlenen ve dinlenen şarkılarıyla oldukça bilinen bir isim haline gelen Ezhel yani Ömer Sercan İpekçioğlu, ilk albümünü 2017 yılında çıkarak müzik piyasasına iddialı bir giriş yapmıştır. Ayrıca “Ais Ezhel” ismi ile çıkan albümünde rap ve reggae başta olmak üzere yerel unsurları da içeren şarkıları ile başarıyı yakalamıştır. Ankaralı olan Ezhel, sokak kültürünü ve Ankara’nın yerel dilini de şarkılarına yansıtmıştır.

Ezhel’in Albümleri ve Şarkıları

Müptezhel (2017)

Ezhel Şarkıları

“Pelesenk” (feat. Aga B) (2012) “Antrenman” (feat. Kamufle, Aga B & Harun Adil) (2012) “Psikokramp” (feat. Red) (2012) “Atesi Yak” (feat. Aga B) (2016) “3 Gün” (2016) “Gerçek Sandım” (feat. Sansar Salvo) (2016) “Kayip Nesil” (feat. Kamufle & Aga B) (2016). “İmkansızım” (2017) “Kazıdık Tırnaklarla” (2018) “KAFA10” (2018) “Felaket” (2019) “Olay” (2019) “LOLO” (2019)

Ezhel Youtube Hesabı

https://www.youtube.com/channel/UCs-ofxCnIFUW74vjTbdw5zg

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et