Eyüphan Yıldız Nerede? Eyüphan Yıldız Bulundu Mu?

Müge Anlı’da 20 Yaşında ki Eyüphan Yıldız Aranıyor…

Antalya’da Üniversite Öğrencisi 20 yaşında ki Eyüphan Yıldız 19 Mayıs tarihinde ortadan kayboldu. Eyüphan Yıldız’ı aramak için Müge Anlı’ın ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne Hatice Yıldız oğlunu arıyor.

Eyüphan Yıldız Müge Anlı Kayıp Antalya
Eyüphan Yıldız Müge Anlı Kayıp Antalya

Antalya Kepez’de Kayboldu

Üniversite öğrencisi Eyüphan Yıldız, Akdeniz Üniversitesi Sivil Havacılık bölümünde okuyordu. 19 Mayıs günü en son saat 12:04’de bir dönercide görüldü. Hakan, Osman ve Fatih isimli 3 arkadaşı ile birlikte kalan Eyüphan Yıldız’ın kaybolması ile ilgili ev arkadaşlarının bilgisi olmadığı söylendi. Kaldığı evde cüzdanı, parası ve kimliği olmayan Eyüphan Yıldız’ın ailesi ise Adana’da kalıyor.

Eyüphan Yıldız Akdeniz Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü Kayıp Antalya Kepez

Eyüphan Yıldız’ın kaybolduktan sonra ailesinin öğrendiği kadarıyla 2’inci dönem hiç okula gitmediği öğrenildi. Fatih isimli arkadaşı ile evi tutan Eyüphan Yıldız’ı Müge Anlı aramaya başladı. Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi’ndeki bir öğrenci evinde yaşayan Eyüphan Yıldız en son 18 Mayıs tarihinde babasıyla görüşerek Döşemealtı ilçesinde Güven Kanyonunda olduğunu söyledi.

16 Temmuz 2019 Antalya’da Bulunan Ceset Eyüphan Yıldız’a Mı Ait ?

Eyüphan Yıldız kaybı ile ilgili son gelişme Antalya’da bulunan bir cesedin Yıldız’a ait olabileceği üzerine yaşandı. Antalya Güver Uçurumu’nda kimliği belirsiz erkek cesedi bulunmasından sonra Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, 2 ay önce kaybolan ve telefonunda son sinyali Güver Uçurumu’ndan alınan üniversite öğrencisi Eyüphan Yıldız’a ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Edinilen bilgilere göre olay, Döşemealtı ilçesine bağlı Güver Uçurumu’nda meydana geldi. İddialara göre, 2 gün önce bölgeye gelen bir grup dağcı uçurumdan indikleri sırada iki kayanın arasına sıkışmış erkek cesedi olduğunu fark etti. Dağcılar, Manavgat ilçesine vardıktan sonra jandarma ekiplerine durumu ihbar etti. İhbarla olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri bölgede çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ekipleri aldıkları önlemin ardından aşağıya indi. Uzun süren uğraşlar sonucu cesedin yanına ulaşan ekipler, sarp kayalıklar nedeniyle cesedi yukarıya çıkarmakta zorlandı. Kurtarma çalışmaları ise havanın kararacak olması sebebiyle yarın sabaha ertelendi. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, yaklaşık 2 aydır bölgede kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Eyüphan Yıldız’a ait (20) olduğundan şüpheleniliyor. Bölgede cesedin bulunduğunu duyan Eyüphan Yıldız’ın babası İhsan Yıldız, ilk uçakla Adana’dan Antalya’ya doğru yola çıktığı öğrenildi. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et