Evlilik Çetesinin Arkasından 9 Aylık Bebeğin Satışı Ortaya Çıktı!

Müge Anlı Evlilik Vaadi ile Dolandıran İnsanları Araştırırken Ortaya Çocuk Ticareti Çıktı!

Evlilik vaadi ile dolandırılan insanlar Müge Anlı’ın programına gelip şikayetçi olurken konuşmalar arasında 9 aylık bir çocuğun satışı da gündeme geldi. Evlilik çetesinin bir parçası olduğu düşünülen Mustafa Şimşek hakkında çok kişi dolandırıldığını söyleyerek programı aradı.

Mustafa Şimşek, Evlilik Çetesi, Evlilik Dolandırıcılığı
Mustafa Şimşek, Evlilik Çetesi, Evlilik Dolandırıcılığı

Evlilik çeteleri tarafından dolandırılan insanlar Müge Anlı’nın programına geldi. Mustafa Şimşek tarafından 26.000 TL dolandırıldığını söyleyen Hüseyin Aytekin programa katıldı. Müge Anlı, evlilik vaadi ile kadın fotoğraflarını atan Mustafa Şimşek hakkında çok sayıda ihbar geldiğini söyledi. Bunun adı nedir diye soran Müge Anlı’ya Mustafa Şimşek cevap veremedi.

Mustafa Şimşek, Müge Anlı, Evlilik Dolandırıcılığı
Mustafa Şimşek, Müge Anlı, Evlilik Dolandırıcılığı

İhbarlar sonucu emniyet yetkilileri Mustafa Şimşek’i gelip gözaltına alırken, 17 yaşında ki çocukları bile evlendirdiği iddiası öne sürüldü. Ayrıca programda 9 aylık bir bebeğin satışı da gündeme geldi. Sezai Mercan isimli evlilik mağdurlarından bir kişi programda 9 aylık bebeğin 120 bin lira karşılığında satıldığını iddia etti. Mehmet Şevki Sözen ve Rahmi Özkan bu olayda çocuğun organ ticareti ve cinsel istismara maruz bırakılmasının yüksek bir ihtimal olduğunu söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et