Evlendirilmeye Çalışılan Küçük Çocuk Hayatını Kaybetti!

16 Yaşındaki Emine Karakaş 37 yaşındaki amca oğlu Aslan Karakaş’la zorla evlendirilmek istendi. Fakat evlenmeye karşı çıkınca kendisini kuma olarak almak isteyen 37 yaşında ki Aslan Karakaş’ın silahlı saldırısına uğradı. 138 gündür yaşam mücadelesi veren 16 yaşında ki Emine Karakaş hayatını kaybetti.

Emine Karakaş, Zorla Evlendirilmek İstenen Çocuk Öldü
Emine Karakaş, Zorla Evlendirilmek İstenen Çocuk Öldü

Diyarbakır’da evli ve 7 çocuk babası 37 yaşındaki Aslan Karakaş amcasının kızı 16 yaşındaki Emine Karakaş kuma almak istedi. 16 yaşındaki çocuk, kuzeninin kumalık talebini reddedince Aslan Karakaş tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından Emine, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde tedaviye alındı, fail kaçtı. Saldırıya uğradığı 4 Şubat’tan bugüne yaşam mücadelesi veren Emine, 138 günün ardından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı Aslan Karakaş, halen yakalanamadı.

Emine Karakaş, yaşamını yitirmeden önce doktorlardan kendisini iyileştirilmesi için yardım talebinde bulunduğu ifadeleri şöyle:

‘’Ben Emine, 16 yaşımdayım. Böyle oldum. Beni siz iyileştireceksiniz değerli hocalarım. İnşallah iyileştireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle gireceğim, yürüyerek çıkacağım inşallah. Sizler de beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapacaksınız. Bundan eminim. Ağabeyim de benim için çok çabalıyor zaten. Çok seviyorum onu. İnşallah beni iyileştireceksiniz. Ne gerekiyorsa, yapmaya hazırız. Size güveniyorum. Ne olur elinizden geleni yapın. İki aydır yatıyorum, kendimi hiç bırakmadım. Kendime güvendim. Hep daha iyi olacağım dedim. Beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen.”

Emine Karakaş

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et