Esra Ezmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Evli Mi?

4 Temmuz 2022’de saat 16:00’da “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” adlı reality show yayına giriyor. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya hafta içi her gün saat 16:00’da izleyici karşısında olacak. Bu nedenle Esra Ezmeci ismi FOX TV seyircileri tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunucusu Esra Ezmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Evli Mi? merak edilenleri sizler için derledik.

Esra Ezmeci Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya
Esra Ezmeci Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya

Esra Ezmeci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Evli Mi? Burcu Ne? Çocuğu Var Mı? Hayatı ve Biyografisi

Esra Ezmeci Uzman Klinik Psikolog’tur. 1 Ağustos 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 35 yaşında ve Aslan burcudur. Lisans eğitimini İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır.

Esra Ezmeci, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya
Esra Ezmeci, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya

Ayrıca İstanbul Haliç Üniversitesinde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yapmıştır. Daha sonra doktorasını adli bilimler alanında sürdürmektedir. 2008 de Bilgi üniversitesini bitirmiştir. Şu anda Fox TV ekranlarında yayınlanan “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” adlı programın sunuculuğunu üstlenmektedir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci’nin bu evlilikten bir oğlu vardır.

Esra Ezmeci’nin Kariyeri

Esra Ezmeci ilk olarak kariyerine İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde staj yaparak adım atmıştır. Daha sonra Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev almıştır. Şu an İstanbul Etiler de “TERAPİ EVRENİ” adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır. Kendine ait terapi merkezinde bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir.

Esra Ezmeci Kariyeri, Esra Ezmeci Kimdir
Esra Ezmeci Kariyeri, Esra Ezmeci Kimdir

Esra Ezmeci, çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuştur. Ayrıca çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Esra Ezmeci’nin Destek Yayınlarından çıkmış 3 kitabı bulunmaktadır. Bunlar Kararı Ben Veririm, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir ve Süt Lekesi adlı kitaplardır. Ayrıca Fox TV’de “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” adlı reality show programını sunmaktadır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et