Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Dizi Setinde Skandal Olay!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde çalışan kadınlara otelde çıplak adamlar saldırdı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde görevli olarak çalışan 3 set çalışanı kadın, çekim için bulundukları otel odasında dün gece korkunç bir olay yaşadı. Yan odada kalan adamlar, çıplak halde kadın personellerin odasına girmeye çalışıp şiddet uygulamaya kalkıştı.

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde görevli olan 3 kadın çalışan otel odasında dehşeti yaşadı. Kostüm görevlisi 3 kadın, Maltepe’deki çekimler öncesinde otele yerleştikten sonra yan odada kalan şahısların saldırısına uğradı.

KÜFÜRLER SAVURUP KAPIYI KIRMAYA ÇALIŞTILAR

TV100’de yer alan habere göre, çekim yapılan mekanın üstündeki otelde, kostüm ve hazırlık için tutulan odada çalışan üç kadın çalışana saldırıldı. Uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf eden saldırganlar, küfürler savurarak oda kapısını kırmaya çalışarak fiziki şiddet teşebbüsünde bulundu.
 
ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Set çalışanı üç kadın bir yandan odanın kapısını tutmaya çalışırken diğer yandan aşağıda çalışan arkadaşlarından yardım istedi. Gelen yardımla kurtarılan üç kadın, tanıklar eşliğinde karakola giderek şikayetçi oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et