Eski Eşi Nergis Kumbasar’dan Mehmet Ali Erbil Açıklaması

Eski eşi Nergis Kumbasar’dan Mehmet Ali Erbil açıklaması

Oyuncu Nergis Kumbasar, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu Nergis Kumbasar, muhabirlerle ayaküstü muhabbet etti.

Yeni kadrosuyla çekimlere başlayan ‘Sihirli Annem’ dizisinde ‘Dudu’ karakterine hayat verecek olan Kumbasar, provadan çıktığını söyleyip, “Çok güzel, harika bir iş olacak” dedi.

MEHMET ALİ ERBİL HAKKINDA KONUŞTU 

Her zaman olduğu gibi yine elinden dezenfekten şişesini düşürmeyen Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil ile ilgili bilgi de verdi.

Erbil’in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Kumbasar, “Mehmet Ali iyi ancak ailesi dışında ziyaretçi kabul etmiyor. Ben de kızımız Yasmin de her hafta düzenli olarak test olup Mehmet Ali’nin yanına gidiyoruz. Test yaptırmadan gitmemiz zaten söz konusu olmaz, onun sağlığı bizim için her şeyden önemli” diye konuştu.

SEVİNDİREN GÖRÜNTÜ 

Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde kızı Yasmin’i (25) doğum gününde yalnız bırakmamış, “Bugün benim prensesim doğmuş” mesajını paylaşmıştı.

Yeniden ayağa kalkan Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin, eski eşi Nergis Kumbasar ve oğlu Ali ile mutluluk pozu vermişti.

“ÇOK YAKINDA BÜYÜK SÜRPRİZ” 

Kızı Sezin Erbil, sosyal medya hesabından babasının fotoğrafını paylaşıp, “Ve işte her şeyim. Çok soruyordunuz, sizin için biraz önce çekilmiş son hali. Ayrıca şimdi söylemiyorum çok yakında büyük sürpriz var” notunu düşmüştü.8

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et