Erkek Arkadaşı Dövüp Canlı Yayın Yapmıştı! Aleyna Çakır Olayı!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 21 yaşında ki Sema Esen’in Ümitcan Uygun tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen’in intihar ettiği zannedilirken genç kızın öldürüldüğü ailesi tarafından söylendi. Öte yandan Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen erkek arkadaşı Ümit Uygun tarafından bayıltana kadar dövülüp sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

Aleyna Çakır'ın Dövüldüğü Görüntüler
Aleyna Çakır’ın Dövüldüğü Görüntüler

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında asıl ismi Sema Esen olan fakat Aleyna Çakır ismini kullanan genç kızın cinayeti işleniyor. Aleyna Çakır ismi ile tanınan Sema Esen 3 Haziran 2020’de öldürüldü. Evinde boğazından asılı bulunan 21 yaşında ki Aleyna Çakır’ın sevgilisi 22 yaşında ki Ümit Uygun tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Aleyna Çakır’ın cenazesini yıkayan annesi kızının sol gözünün olmadığı, kemiklerini kırıldığını, kafasının arkasında, boynunda ve bacaklarında morluklar olduğunu söyledi. 17 Nisan 2020’de erkek arkadaşı tarafından dövülerek görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Aleyna Çakır, 2 Haziran 2020’de evinde ölü bulundu.

Aleyna Çakır İntihar Etmedi! Tırnaklarından Erkek DNA’sı Bulundu!

Aleyna Çakır’ olarak bilinen 21 yaşında ki Sema Esen’in, erkek arkadaşı Ümit U. tarafından bayıltana kadar dövüldüğü olayın ardından polise verdiği ifadesi ortaya çıktı. Ümit U.’yu eve almadığı için kapı zilini ortak arkadaşları E.Ö.’nün çaldığını anlatan genç kız, “Kapıyı araladığımda, ikisi de kapıyı iterek zorla içeri girdi. Ümit, içeri girer girmez ‘Seni öldüreceğim, sen bittin, seni yaşatmayacağım’ diyerek, boğazımı sıktı ve yumruk attı. 20 dakika baygın kalmışım” dedi. 

Aleyna Çakır Cinayetinde Erkek Arkadaşı Bunları Söylemişti!

Sema Esen’in cesedini evde bulan sevgilisi Ümitcan Uygun polis sorgusunda “Aleyna 1 yıldır kız arkadaşım. Olaydan birgün önce 2 Haziran’da akşam 20.00’de evinde yemek yedik. Sonra S.E. isimli bir arkadaşımızla kafeye uğrayıp, bir kokoreççide yemek yedik. Yemekten sonra S.E. ile Aleyna’yı evine bıraktık. Kapıdan vedalaştım, içeri girmedim. S.E. ile başka bir arkadaşıma gittik ve kalabalık bir erkek arkadaş grubu ile alkol aldık. Aleyna, bu arkadaşım ile görüşmemi istemiyordu, tartıştık. WhatsApp üzerinden gönderdiği mesajlarda intihar edeceğini ima etti. Ancak alkollü olmam ve ihtimal vermediğim için ciddiye almadım. Sabah mesajlarını okudum. Telefonla aradım, cevap alamadım. Kapıyı da açmayınca çilingir çağırdım. Eve girdiğimde salonda yatıyordu, 112’yi aradım” dedi.

Müge Anlı Cinayeti Soruşturuyor

Aleyna Çakır Yeni Gelişme
Aleyna Çakır Yeni Gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olay gerçek adı Sema Esen olan fakat Aleyna Çakır ismini kullanan 21 yaşında ki genç kız 2 Haziran 2020’de öldürüldü. Bugün açıklanan adli tıp raporunda genç kızın darp edildiği, ağır darbeler aldığı ve tırnaklarında erkek DNA’sı olduğu açıklandı. Öte yandan genç kızın erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından zengin iş adamlarına pazarlandığı iddia edildi.

Sosyal Medyada Paylaşılan Görüntüler ve Tepkiler ise Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et