Erdem Gül Hakkında Metres İddiası!

Erdem Gül Hakkında Kayınpederi Metres İddiasında Bulundu!

Eski Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Cumhuriyet Halk Partisinin Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün metres tuttuğu kayınpederi tarafından iddia edildi.

Erdem Gül, Adalar Belediye Başkanı
Erdem Gül, Adalar Belediye Başkanı

Erdem Gül’ün Kayınpederi Hüşeyin Işık Sosyal Medya’dan Facebook üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Ada halkına özür borcum: Belediye seçimlerinde damadım olan Erdem Gül’e destek istememden dolayı. Derler ya, vefasız, ahlaksız insan ya para ya da mevki sahibi olunca sekreteri veya dışardan metres bulur eşi, çocuklarını bile unutur, boşanma istermiş. Belediye görevlerini başarmış sıra metresle gönül eğlendirmeye gelmiş. İşte başkanınızın yaptığı bu… Bir de boşanınca çocukların masrafını karşılayacağım diyor. Çocuklar özel okulda aylık 15-20 bin lira masrafları var. Aldığın 9-10 bin tl aylık içkilerinize mi, metresine mi, tuttuğun evin ve adadaki evin kendinizin giderlerini mi karşılayacaksın acaba? Yoksa ada gazetesinde yazıldığı gibi önce 15 milyona yapılmak istenen sonra adalıların itirazı üzerine 2 milyona indirilen kirama ihalesinde görüldüğü gibi mi karşılayacak acaba…”

Hüseyin Işık

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et