Erdal Özkaya Ağzından Kaçırdı! “Nurten O Zaman Sağdı”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından konu edilen Sinop’ta yaşanan yangın olayı ile ilgili şüpheleri üzerine çeken Erdal Özkaya öyle bir kelime ağzından kaçırdı ki Müge Anlı’da dahil herkes şoke oldu. Erdal Özkaya, “Nurten’de sağdı Çünkü O Zaman” dedi.

Erdal Özkaya, Müge Anlı, Sinop'ta ki Yangın
Erdal Özkaya, Müge Anlı, Sinop’ta ki Yangın

Sinop’ta Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde bir evde 22 Nisan 2019’da yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunduğu düşünülen 3 kişiye ait herhangi bir ize rastlanılamadı.

“Nurten O Zaman Sağdı”

Nurten Özkaya ile 4 yaşında ki oğlu Ramazan Özkaya ve 105 yaşında ki Hanife Özcan’a ait yangın sonrasında yapılan araştırmada ne bir cesede nede bir kemik izine rastlandı. Yaklaşık 14 aydır ortadan esrarengiz bir yangınla kaybolan 3 kişi ile ilgili ise hiç bir haber yok. Kaybolan Nurten Özkaya’nın eşi ise öyle bir kelime ağzından kaçırdı ki herkes şoke oldu. Müge Anlı’nın Erdal Özkaya’ya eşinin hamile olduğunu yangından ne kadar önce söylediğini sorması üzerine Erdal Özkaya, “Nurten’de sağdı çünkü o zaman” dedi. Müge Anlı ve seyirciler şok olurken, sağken mi söyledi sorusuna Erdal Özkaya “Evet sağken çok iyi hatırlıyorum” dedi.

İşte Erdal Özkaya’nın Ağzından Kaçırdığı O Kelimeler…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et