Epilepsi Nöbeti Geçirirken Cinsel Saldırıya Uğradı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan 52 yaşındaki Nezaket Çarpar, 1994 yılında epilepsi krizi geçirip bayıldı. 2 ay sonra ise hamile olduğunu öğrendi. Cinsel saldırıya uğradığı anlaşılan Nezaket Çarpar, 8 aylıkken yuvaya bıraktığını oğlu Onur Çarpar’ı arıyor.

Epilepsi Nöbeti Sırasında Cinsel Saldırıya Uğradı! Nezaket Çarpar, oğlu Onur Çarpar'ı arıyor, Müge Anlı
Epilepsi Nöbeti Sırasında Cinsel Saldırıya Uğradı! Nezaket Çarpar, oğlu Onur Çarpar’ı arıyor, Müge Anlı

İstanbul’da yaşayan 52 yaşındaki Nezaket Çarpar, kardeşi ile birlikte çocuğunu aramak için Müge Anlı’nın programına katıldı. Epilepsi hastası olan Nezaket Çarpar, 26 yıl önce çalıştığı yerde paydos verildikten sonra epilepsi nöbeti geçirip bayıldı. İş yerinden çıktıktan sonrada bayılan kadın, gözünü açtığında evde uyandığını anlattı. Jandarmaların kendisini eve getirdiğini söyleyen Nezaket Çapar, 2 ay boyunca regl olmaya devam ettiğini ve hamile kaldığını sonradan öğrendiğini aktardı. Bu epilepsi nöbetleri sırasında cinsel saldırıya uğradığı düşünülen Nezaket Çarpar, oğlu 8 aylıkken yurda verdiğini ve 2 yaşına kadar sürekli ziyaret ettiğini söyledi.

2 Yaşında Evlatlık Verdi!

Nezaket Çarpar, 2 yaşında evlatlık verilen oğlu Onur Çarpar’ı arıyor. Anne ve babasının bu nöbetler için kendisini birçok doktora götürdüklerini anlattı. Kendisini bir hocaya da götürdüklerini beyan etti.

Onur Çarpar, Nezaket Çarpar, Müge Anlı
Onur Çarpar, Nezaket Çarpar, Müge Anlı

Mahalle Baskısı Yüzünden Yurda Bırakıldı!

Nezaket Çarpar ve yayına katılan ablası Aynır Akkuş hamileliği aileden ve mahalleden sakladıklarını mahalle baskısı yüzünden kimseye açıklamadıklarını söyledi. Nezaket Çarpar, 2 yaşında iken evlatlık verilen çocuğunu arıyor. Çocuğunun doktor bir aileye evlatlık verildiğini söyleyen Nezaket Çarpar, mahkeme kararı ile evlatlık verildiği için kime verildiğini öğrenemediğini söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et