Emrah Serbes Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

İzmir’de 22 Eylül’de gerçekleşen ve baba-kızın hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını itiraf eden Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes, tutuklandı. Serbes’in, 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanabileceği bildirildi.

Emrah Serbes Kim
Emrah Serbes Kimdir

İzmir’de 22 Eylül’de otomobil sürücüsü ve kızının öldüğü, eşinin ağır yaralandığı kazaya karışan otomobili kendisinin kullandığını sosyal medya aracılığıyla itiraf eden yazar Emrah Serbes, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

”TESLİM OLUYORUM. İTİRAFIMDIR”

Serbes, sosyal medya hesabından yayımladığı fotoğraftaki notta, kazaya karışan otomobili kendisinin kullandığını, yaşadığı şokla kazayı itiraf edemediğini, kazayı üstlenen arkadaşının cezaevinde kendisinin yerine tutuklu bulunduğunu, vicdan azabı çektiğini belirterek, “Teslim oluyorum. İtirafımdır” yazılı mesaj paylaştı.

TUTUKLANDI

Notu paylaşmasının ardından Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran Serbes, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Emrah Serbes Kim ?

emrah serbes behzat ç

Ünlü dizi Behzat Ç.’nin ve birçok sinema filminin senaristi Emrah Serbes, 22 Eylül’de İzmir-Aydın otoyolunda iki kişinin hayatını kaybettiği kazayı yapanın kendisi olduğunu itiraf etti. Serbes’in yaptığı kazayı itiraf etmesinin arkasından bir gerçek daha ortaya çıkmış oldu. 22 Eylül günü yaptığı kazayı, o esnada yanında bulunan arkadaşı Kenan Doğruüstlenmişti.

Kaza ile ilgili yapılan adli soruşturmada, şüpheli Kenan Doğru’nun suçlu olmadığına dair kanıtlara ulaşılmıştı. Vicdanın azabından kaçmanın mümkün olmadığını belirten Emrah Serbes baba ve kızının ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili paylaşımında; “Kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Savcılığa geldim ve teslim oluyorum.”sözlerini sarf etti.

Kazadan 6 gün sonra kazayla ilgili olarak Emrah Serbes, twitter hesabından bir açıklama yaparak, kaza sırasında aracı kendisinin kullandığını itiraf etti ve savcılığa teslim olduktan sonra, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İşte, o itiraf mektubu…

emrah serbes
Emrah Serbes’in itiraf mektubu

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et