Elini Kolunu Bağlayıp 4’üncü Kattan Aşağı Attılar…!

Korkunç İnfaz Kamerada! Ayaklarını Bağladıkları Kişiyi Dördüncü Kattan Attılar

Pendik’te ayakları bağlanan Pakistan uyruklu kişi 4. kattan aşağı atıldı. Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Olay dün saat 13.00 sıralarında Kaynarca Mahallesi Cemil Meriç Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre ayakları bağlı yerde kanlar içinde yatan bir kişiyi gören çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

https://foto.haberler.com/haber/2018/08/12/pendik-te-korkunc-infaz-kamerada-ayaklarini-2-11139140_o.jpg

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.

https://foto.haberler.com/haber/2018/08/12/pendik-te-korkunc-infaz-kamerada-ayaklarini-5-11139140_o.jpg

AYAKLARI ÇARŞAFLA BAĞLANMIŞ

Polis ekipleri hayatını kaybeden kişinin cesedi eve evinde geniş çaplı araştırma başlattı. Polis ayakları bağlandıktan sonra 4. kattan aşağı atılan kişinin 3 ev arkadaşını ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü. Olay yeri inceleme polisleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

https://foto.haberler.com/haber/2018/08/12/pendik-te-korkunc-infaz-kamerada-ayaklarini-3-11139140_o.jpg

“ARAÇ ÇARPTI ZANNETTİK”

Görgü tanıkları “7-8 kişi birlikte kalıyorlar. Yerde görünce araç çarptı zannettik” diye konuştu. Başka bir mahalle sakini ise “Çatıda dövdüler adamı herhalde. Beyaz bir çarşafla balkondan atmışlar” dedi. Polis olaya karışan kişi yada kişileri yakalamak için geniş çaplı araştırma yaptı.

İşte O Video…!

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et