Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal’ın Arkadaşlığı

Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal Ev ve Okul Arkadaşı Çıktı

Ekrem İmamoğlu, Tüm Türkiye tarafından tanınır hale gelirken, FOX TV’in ana haber sunucusu Fatih Portakal ile yakın arkadaş oldukları ortaya çıktı. Ekrem imamoğlu paylaştığı tweet’e Fatih Portakal’a “Üniversite’den sınıf arkadaşım, ev arkadaşım sevgili @fatihportakal ile bir araya gelmenin mutluluğu.” yazarak beraber çekindikleri fotoğraflarını paylaştı.

Ekrem İmamoğlu ve Fatih portakal Ev Arkadaşı mı ?
Ekrem İmamoğlu ve Fatih portakal Ev Arkadaşı mı ?

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’un sosyal medyadan yaptığı bu paylaşım üzerine FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın yakın arkadaş olduğu ortaya çıkmış oldu.

Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal’ın Fotoğrafı

Üniversite’den sınıf arkadaşım, ev arkadaşım sevgili @fatihportakal ile bir araya gelmenin mutluluğu. pic.twitter.com/Q2uqnbDc9i— Ekrem Imamoglu (@ekrem_imamoglu) 11 Nisan 2014


Ekrem İmamoğlu ve Fatih portakal Okul Arkadaşı Mı ?

Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal Üniversite’de Aynı Bölümde Okudular

Mazbatası Verilmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’un 11 Nisan 2014’te Fatih Portakal ile beraber çekildiği fotoğrafı paylaşması üzere FOX TV’in başarılı sunucusu ve Ekrem İmamoğlu ile Fatih Portakal’ın yakın arkadaşlığı ortaya çıkmıştı.


Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal’ın Arkadaşlığı

Aynı okulda aynı bölümde okuyan Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal’ın yıllar süren ev ve okul arkadaşlığı günümüzde de hala sürmektedir. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde makamında Fatih Portakal ile beraber fotoğrafları varken, aynı şekilde Fatih Portakal’ında gazetecilik ödülü alırken Ekrem İmamoğlu ile fotoğrafları bulunuyor. Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal’ın Fotoğraf Galerisini haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal İstanbul Beyliktüzü Belediyesinde Ekrem İmamoğlu’un Makam Odasında Beraberken Çekilen Fotorafları

Cumhuriyet Halk Partili Ekrem İmamoğlu ile FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu. Aynı bölümde okuyan ikili o dönemde bir süre aynı evi paylaştı.E

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et