Eda Küçükkaya Aldatılması ve Darp Edilmesi Hakkında Konuştu!

FOX haber sunucusu İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci Magazin Noteri adlı Youtube kanalına konuştu. Eda Demirci, İsmail Küçükkaya’nın kendisini aldattığını ve şiddete uğradığını anlattı.

Eda Demirci, Eda Demirci Küçükkaya, İsmail Küçükkaya'nın Eski Eşi
Eda Demirci, İsmail Küçükkaya’nın Eski Eşi

FOX Haber sunucusu İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci, bir youtube kanalına konuştu ve ilk defa yaşadıklarını bir kamera önünde anlattı. İsmail Küçükkaya’nın kendisini aldattığını ve şiddet uyguladığını söyledi. Şiddet hiç yaşamadığını söyleyen Eda Demirci, İstanbul’da kimsesi olmadığı için ailesini kendisini alması için aradığını söyledi. Bu zamana kadar konuşmadım içime attım kanser oldum diyen Eda Demirci, İsmail Küçükkaya’nın çok iyi bir profil çizdiğini ve kendisine inanılmasının zor olduğunu söyledi. İsmail Küçükkaya’nın kendisine 1 milyon kadın benimle evlenmek isterken sen benden nasıl boşanırsın? dediğini söyledi. Eda Demirci, İsmail Küçükkaya’nın “Evlenmeden başka kadınlar benim her istediğimi kabul ediyordu” dediğini söyledi. Eda Demirci, ikinci kez şiddet olayında İsmail Küçükkaya’nın yüzüne yumruk attığını söyledi.

İşte İsmail Küçükkaya’nın Eski Eşi Eda Demirci’nin Magazin Noter adlı Youtube Kanalına Anlattıkları…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et