Ecrin Kurnaz’ın Katili Kim ?

Ecrin Kurnaz’ın Katili Kim ? Ecrin Kurnaz Nasıl Öldürüldü ?

1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz 7 Mayıs’ta oyun oynadığı evin önünden kaçırılmıştı. Geçtiğimiz gün minik Ecrin’in ayakkabısı ve yırtılmış kazağı bulundu. Olay ile ilgili baş şüpheliler Üvey Amca Özkan Kurnaz ve Üvey Babaanne Hacer Kurnaz iken bugün şok bir iddia daha gündeme düştü. Kurnaz ailesinin komşularından ve aralarında muhtarlık seçimleri ile ilgili husumet bulunduğu iddia edilen Muhammed Yahşi adlı şahısa çevrildi.

Ecrin Kurnaz Cinayeti Muhammed Yahşi

Ecrin Kurnaz’ Kim Öldürdü ? Ecrin Kurnaz’ın Katili Kim ?

Müge Anlı Ecrin Kurnaz kaybının arkasından 22 gün boyunca Ecrin Bebek’ten iyi bir haber beklerken Ecrin Kurnaz yani Ecrin bebeğin önce ayakkabısı sonra elbise parçası ardından da parçalanmış cansız bedenine ulaşıldı.

Ecrin Kurnaz Cinayeti Baş Şüphelilerinden Özkan Kurnaz

Ecrin Kurnaz’ın öldürüldüğü ve cinayete kurban gittiği anlaşınca kayıp soruşturması cinayet soruşturmasına döndü. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programın da önce baş şüpheliler Özkan Kurnaz, Hacer Kurnaz olmak üzere Ecrin Bebeğin kaybı ile ilgili Anne Sevcan Kurnaz ve üvey baba Deniz kurnazdan şüphelenilmişti. Günlerce süren tartışmanın ardından ise bugün Ecrin’i köpeklerin parçalamış olabileceği açıklamasında bulunuldu. Kurnaz ailesi Muhammed Yahşi’yi Ecrin Bebeğin ölümü ile ilgisi olabileceği nedeniyle suçlarken tüm gözler adli tıp kurumundan gelecek raporlarda ve şüphelilerin üzerinde… Ecrin Kurnaz’ın öldürülmesi ile ilgili bir çok iddia ortaya atılırken cinayet hala aydınlatılabilmiş değil.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et