Ecrin Kurnaz’ın Babaannesi Bir Damla Gözyaşı Bile Dökmedi

Babaanne Hacer Kurnaz Ecrin Kurnaz’ın Ölüm Haberi Sonrası Bir Damla Gözyaşı Bile Dökmedi

7 Mayıs 2019 tarihinde Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı bir köyde evlerinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz ölü olarak bulundu. Olay sonrası Babaanne Hacer Kurnaz’ın tepkisizliği dikkat çekti.

Ecrin Kurnaz'ın Babaannesi Hacer Kurnaz
Ecrin Kurnaz’ın Babaannesi Hacer Kurnaz

Ecrin Kurnaz’ın ayakkabısı ve parçalanmış elbisesi ölü olarak bulunduğu yerin yakınlarında bulunurken, Müge Anlı ile Tatlı Sert haber koordinatörü Gökhan Bektaş, ölüm haberini vermeden babaanne Hacer Kurnaz’a ayakkabı ve elbise fotoğrafını gösterdi. İlk gördüğünde ayakkabı ve elbise parçasını tanımayan üvey babaanne daha sonra Gökhan Bektaş’ın evlerinin aşağısında ki alanda bulunduğunu söylemesi üzerine tanıyarak Özkan oraya gitmedi dedi.

hacer kurnaz bir damla bile gözyaşı dökmedi
hacer kurnaz bir damla bile gözyaşı dökmedi

Üvey Babaanne Hacer Kurnaz Bir Damla Bile Gözyaşı Dökmedi

Olay ile ilgili Ecrin Kurnaz’ı en son gören babaanne Hacer Kurnaz ve üvey amca Özkan Kurnaz daha önce tüm şüpheleri üzerlerine çekmişti. Babaanne Hacer Kurnaz’a Ecrin Bebeğin ayakkabısının bulunmasının ardından fotoğrafları gösterildi. Başta tanımayan babaanne sonra tanıyarak Rahmi Özkan’ın deyimiyle rol icabı ağladı. Mehmet Şevki Sözen ise bir damla gözyaşı bile akmadı sadece bağrıyor dedi.

Mehmet Şevki Sözen
Mehmet Şevki Sözen

Özkan Kurnaz Ecrin Bebeğin Kaybı Sonrasında Sorduğu Sorular, Açıklayamadığı Saatler ve Girdiği Pornografik Siteler Nedeniyle Baş Şüpheli!

Özkan Kurnaz

Üvey amca Özkan Kurnaz, daha önce minik Ecrin ile ilgili çocuğun boğulma olasılığıyla ilgili “parmak izi” çıkar mı diye jandarmalara sormuştu. Ardından jandarmanın kaybolmaz yanıtını alınca arama köpeklerinin gittiği yöne doğru traktörle gitmiş ve 2 saat ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı’ın ekibi Özkan Kurnaz’ın “telefonum incelensin saklanacak bir şey yok” demesi üzerine Özkan Kurnaz’ın telefonuna baktı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et