Ecrin Bebek Olayında Tüm Şüpheler Özkan Kurnaz’ın Üzerinde…

Ecrin Bebek Nerede ? Ecrin Bebek Bulundu Mu ? Tüm Şüpheler Özkan Kurnaz Üzerinde…

Müge Anlı’da işlenen olayda tüm şüphe sorduğu sorular nedeniyle üvey amca Özkan Kurnaz’ın üzerinde toplanıyor. Özkan Kurnaz, “tecavüz edilse çıkar mı ?” ve “boğulsa parmak izi çıkar mı?” tarzında etrafa sorduğu sorular ve açıklayamadığı saatler şüpheleri oldukça artırdı.

Özkan Kurnaz – Müge Anlı – Ecrin Bebek Olayı

Ecrin Bebeği en son göre kişi olmasıda onu baş şüpheliler arasına alırken, Özkan Kurnaz size suçsuz olduğummu nasıl ispat ederim diye sordu Müge Anlı bu soruya “beni asla inandıramazsın” diyerek cevap verdi.

Müge Anlı – Özkan Kurnaz – Ecrin Bebek Bulundu Mu ?

Öte yandan İbrahim Kurnaz, Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz’ın, Zeynal adında bir beyefendiye telefonda, “Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?” dediğini ileri sürdü. 

Özkan Kurnaz, Çevresinde ki İnsanlara Ecrin’in Boğulması İle İlgili Sorular Sordu.

Özkan Kurnaz Ecrin Bebeğin boğulduğunu söylerken açıklayamadığı 2 saat var, ayrıca Özkan Kurnaz Ecrin bebeği en son gören kişi. üvey amcası Özkan Kurnaz’ın Ecrin’in kaybolmasından önce, köy halkına “Eğer çocuk boğulduysa parmak izi kalır mı?” diye sorduğu ortaya çıktı. İddiaları kabul eden Özkan Kurnaz, “Ecrin’i en son ben gördüm. Üstünü, altını değiştirdim onda parmak izim var. Şüpheler benim üzerimde olduğu için merak edip sordum” dedi.

Ecrin İstismar Edilmişse Belli Olur Mu Diye Sordu

Öte yandan Samsun’dan telefona bağlanan Zeynal Bey, Özkan’ın kendisine, “Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?” “Çocuk gömüldüğünde parmak izi çıkar mı?” diye sorduğunu söyledi.

Ecrin Bebek Olayı İle İlgili Tüm Ayrıntılar Ecrin Bebeğe Ne Oldu ? Ecrin Bebek Yaşıyor Mu ? Ecrin Bebek Olayı Müge Anlı

1,5 Yaşında ki Ecrin Kurnaz Ecrin Bebek 7 gündür Aranıyor.Ecrin Bebek Olayı ile İlgili Tüm Ayrıntılar Haberimizde. Ecrin Kurnaz Bulundu Mu ? Ecrin Bebek Bulundu Mu ? Ecrin Bebeğin Başına Ne Geldi ? Ecrin Bebek Öldürüldü Mü ?

Ecrin Kurnaz, 1,5 Yaşında ki Ecrin Bebek Bulundu Mu ? Ecrin Bebek Nerede ?

Kayıp çocuklar ne yazık ki ülkemizin kanayan yarası, en son olarak 1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Alancık mahallesinde kayboldu. Konu ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye başlandı. Fakat karmaşık ilişkiler dizisi Müge Anlı’yı bile şok etti.

Ecrin Kurnaz, Müge Anlı – Atv

Çünkü Ecrin Kurnaz, yani Ecrin Bebek Anne Sevcan Kurnaz ile vefat eden eşi Cengiz Kurnaz’ın çocuğu olarak dünyaya geldi. Fakat Cengiz Kurnaz’ın yıllardır çocuğunun olmadığı ortaya çıktı. Cengiz Kurnaz karısının yani Sevcan Kurnaz’ın yeğeni Deniz Kurnaz ile olan ilişkisi öğrendikten sonra kalp krizi geçirip ölürken, Sevcan Kurnaz ile Deniz Kurnaz evlendi. Böylelikle Deniz Kurnaz, dayısının karısı ile evlenmiş oldu. Ecrin Kurnaz, yani 1,5 yaşında ki Ecrin bebeğin ise Deniz Kurnaz ile Sevcan Kurnaz’dan olmasının yüksek olduğu ifade ediliyor.

Kurnaz Ailesi, Sevcan Kurnaz, Deniz Kurnaz ve Özkan Kurnaz

Deniz Kurnaz ile Özkan Kurnaz Arasında Neler Yaşandı ? Özkan Kurnaz’ın Ecrin Bebeğin Kaybolması ile Bir İlgisi Var Mı ?

1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz’ın yani Ecrin bebeğin kaybolmasıyla beraber tüm Türkiye Ecrin Bebek Bulundu Mu ? Ecrin Bebek Yaşıyor Mu ? Ecrin Bebek Kaçırıldı Mı ya da Öldürüldü Mü ? Yoksa Çocuk İstismarına Mı Kurban Gitti Merak Ediyor.

Ecrin Kurnaz, Ecrin Bebek Bulundu Mu ? Ecrin Bebek Öldürüldü Mü ?

Fakat Kurnaz Ailesinin üzerinde ki sır perdesi kalkmadan bunu anlamak oldukça güç. Dayısının karısıyla evlenen yani Sevcan Kurnaz’la evlenen Deniz Kurnaz ile küçük kardeşi arasında tartışmalar yaşandığı ve Ecrin Bebeği en son gören kişinin de Deniz Kurnaz’ın küçük erkek kardeşi Özkan Kurnaz olması ise şüpheleri giderek artırırken, Sevcan Kurnaz ile Deniz Kurnaz’ın ilişkisini dayı Cengiz Kurnaz’a Özkan Kurnaz’ın söylediği hatta bir takım videolar izlettiği Müge Anlı’ın Programında konuşuldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert – Sevcan Kurnaz, Deniz Kurnaz, Özkan Kurnaz

Özkan Kurnaz Dayısı Cengiz Kurnaz’a Sevcan ile Ağabeyi Deniz’in İlişkisi Olduğunu Söyledi.

Özkan Kurnaz Dayısı Cengiz Kurnaz’a Ecrin bebeğin annesi Sevcan Kurnaz ile ağabeyi Deniz Kurnaz’ın ilişkisi olduğunu söyledi. Bunun üzerine Cengiz Kurnaz, Deniz Kurnaz’ı aradı. Ne konuşulduğu bilinmese de Cengiz Kurnaz eve gelerek karısı Sevcan Kurnaz’ı dövdü ve bebeğin beşiğini fırlatmaya çalıştı.

Ecrin Kurnaz’ın Annesi Sevcan Kurnaz – Özkan Kurnaz – Müge Anlı

Cengiz Kurnaz’ın yıllardır çocuğu olmadığı bu yüzden Ecrin Bebeğin yasak ilişkiden olabileceği düşünüldü. Cengiz Kurnaz daha sonra ki süreçte kalp krizi geçirip vefat ederken, karısı Sevcan Kurnaz ile yeğeni Deniz Kurnaz evlendi. Aradan geçen 1 yıl gibi kısa bir süre sonra Ecrin Kurnaz, 1,5 yaşında ki masum çocuk ortadan kayboldu. Peki Ecrin Bebeğe Neler Oldu ?

Kurnaz Ailesi, Ecrin Bebek

En Son Ecrin Bebeği gören Özkan Kurnaz Neler Anlatıyor ? Ecrin Bebeğin kaçırılmış, öldürülmüş veya istismara kurban gidip gitmediği ise henüz bilinmezken bu çarpık ilişkiler yüzünden ve ailenin sürekli sakladığı durumlar nedeniyle bu olayın kolay kolay çözülemeyeceği ortada… Haberimizde olay ile gelişmeler güncellenecektir. Facebook sayfamızı ve sitemizi takip edin…

Ecrin Bebek Her Yerde Arandı. Ecrin Bebek Nerede ? Samsun Valiliği İse Açıklama Yaptı

Özkan Kurnaz

Samsun Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ise Ecrin Kurnaz’ı arama çalışmalarının devam ettiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: “Kayıp bilgisi alınır alınmaz İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmalarına başlanılmıştır. 15 jandarma, 25 komando, 11 AFAD personeli, 1 UMKE ekibi, 1 köpek timi, 1 canlı arama köpeği ve 1 kadavra köpeğiyle arama çalışmalarına devam edilmektedir. Ayrıca drone, helikopter ve yüzün üzerinde vatandaşımızla da arama çalışmalarına destek verilmektedir.”

Tüm Şüpheler Özkan Kurnaz Üzerinde…

Müge Anlı’da işlenen olayda tüm şüphe sorduğu sorular nedeniyle üvey amca Özkan Kurnaz’ın üzerinde toplanıyor. Özkan Kurnaz, “tecavüz edilse çıkar mı ?” ve “boğulsa parmak izi çıkar mı?” tarzında etrafa sorduğu sorular ve açıklayamadığı saatler şüpheleri oldukça artırdı. Ecrin Bebeği en son göre kişi olmasıda onu baş şüpheliler arasına alırken, Müge Anlı “beni asla inandıramazsın” dedi.

Facebook Sayfamız…https://www.facebook.com/Newstr.net/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et